Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mackenzie College Bauhaus
Attack Tactiek 541
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 23.6
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Prudêncio met de inworp. Proença geeft de bal voor. Maizena maakt een snoekduik en kopt de bal. Paneleiro heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pannunzio geeft de bal voor. Proença kopt de bal weg. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena verovert de bal door een tackle van achteren. Maizena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rainato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pannunzio is nu in balbezit. Pannunzio geeft een lange en hoge pass. Maizena is nu in balbezit. Maizena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompeu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallo. Gallo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Mancini passt de bal in één keer door. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença passt de bal zonder na te denken. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Del Piero probeert de bal aan de voet te houden. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompeu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pompeu krijgt een gele kaart. Mago is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Esteves zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zada heeft problemen om de bal te vangen. Saltitante rent richting de bal. Saltitante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackenzie College 75%, Bauhaus 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mackenzie College - Bauhaus 0:0

54e minuut.
Klungelig pakt Esteves de bal. Pompeu rent richting de bal. Proença met een sublieme pass. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pannunzio is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paneleiro met een snelle inworp. Mancini geeft een hoge lob. Zada onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ponteiro rent richting de bal. Ponteiro speelt de bal door. Gallo speelt de bal door. Saltitante rent richting de bal. Saltitante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Pannunzio passt de bal zonder na te denken. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato passt de bal zonder na te denken. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gallo geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. da Vila trapt de bal weg van het doel. Maizena kan de bal niet met de borst controleren. Maizena haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Prudêncio met een snelle inworp. Proença is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mago ... Strafschop! Proença is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pompeu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Martins bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackenzie College 43%, Bauhaus 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mackenzie College - Bauhaus 0:0