Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pipe FC APOO
1ª Tática Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Amoreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoreti passt de bal met de wreef. Papale is nu in balbezit. Praxedes verovert de bal door een tackle van achteren. Praxedes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freitas met een snelle inworp. do Poker speelt de bal door. Bossa da Gaita rent richting de bal. Bossa da Gaita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
do Poker onderschept slim de pass. do Poker speelt de bal door. Bossa da Gaita is nu in balbezit. Bossa da Gaita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipe FC - APOO 1:0

19e minuut.
Beltrame speelt de bal door. Amoreti rent richting de bal. Amoreti passt de bal met de wreef. Bossa da Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossa da Gaita haalt uit met een fantastische trap. Bertolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ladeira probeert naar een medespeler te passen. Papale kopt de bal weg. Daar is Tustão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freitas is nu in balbezit. Freitas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pipe FC 53%, APOO 47%.
Pipe FC - APOO 1:0

56e minuut.
Amoreti geeft de bal voor. Bossa da Gaita rent richting de bal. Enxaqueca begaat een overtreding. Enxaqueca krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Caibi geeft een lange en hoge pass. Amaral is nu in balbezit. Beltrame begaat een overtreding. Amaral moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Amaral kan niet meer verder spelen. Hurundinês komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mudo onderschept slim de pass. do Poker bereikt de bal nog maar net als eerste. do Poker probeert naar een medespeler te passen. Bossa da Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossa da Gaita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pipe FC - APOO 2:0

79e minuut.
Freitas is nu in balbezit. Caibi verovert de bal door een tackle van achteren. Caibi passt de bal zonder na te denken. Bossa da Gaita rent richting de bal. Bossa da Gaita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipe FC - APOO 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pipe FC 40%, APOO 60%.
Pipe FC - APOO 3:0