Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rio Grande FC Fim Club
532 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 24.5
redelijk Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen matig


8e minuut.
Gładysiak met een sublieme pass. Rębała is nu in balbezit. Mravljak speelt de bal door. Stelzer rent richting de bal. Stelzer schiet op doel. Neto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mesquita kan de bal niet met de borst controleren. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mesquita zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mesquita naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pereda raakt geblesseerd tijdens het duel. Pereda met een snel genomen vrije trap. Mravljak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - Fim Club 1:0

11e minuut.
Rębała passt de bal zonder na te denken. Fanariotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanariotis geeft een lange en hoge pass. Mravljak heeft problemen om de bal te vangen. Mravljak schiet op doel. Neto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Fanariotis speelt de bal door. Rębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębała passt de bal met de wreef. Daar is Mravljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mravljak schiet op doel. Neto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico geeft de bal voor. Dehaene geeft een lange en hoge pass. Mravljak is nu in balbezit. Mravljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - Fim Club 2:0

35e minuut.
Gładysiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Mravljak de bal. Mravljak speelt de bal door. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Grande FC 20%, Fim Club 80%.
Rio Grande FC - Fim Club 2:0

52e minuut.
Fanariotis rent richting de bal. Fanariotis geeft een hoge lob. Ringo heeft problemen om de bal te vangen. Mravljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - Fim Club 3:0

67e minuut.
Mravljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak passt de bal zonder na te denken. Gładysiak is nu in balbezit. Gładysiak geeft een hoge lob. Ringo kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gładysiak passt de bal zonder na te denken. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak is nu in balbezit. Mravljak draait met de bal, schiet en ... Neto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - Fim Club 4:0

82e minuut.
Zvara speelt de bal door. Rębała kopt de bal weg. Klungelig pakt Vidal de bal. Stelzer rent richting de bal. Stelzer draait met de bal, schiet en ... Paal! Neto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Ringo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - Fim Club 5:0

85e minuut.
Rębała is nu in balbezit. Rębała passt de bal met de wreef. Daar is Dehaene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rębała is nu in balbezit. Rębała draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Grande FC 31%, Fim Club 69%.
Rio Grande FC - Fim Club 5:0