Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbus FC Crusil
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Inworp. Crespo met een snelle inworp. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha schiet op doel. Francelino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Matogrosso heeft problemen om de bal te vangen. Sartori speelt de bal door. Tailandês speelt de bal door. Parizotto rent richting de bal. Parizotto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Crespo geeft de bal voor. Angioni probeert naar een medespeler te passen. Risadinha is nu in balbezit. Parizotto onderschept slim de pass. Parizotto draait met de bal, schiet en ... Bellini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Marquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha onderschept slim de pass. da Cunha passt de bal in één keer door. Francelino rent richting de bal. Francelino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
da Cunha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marquetti. da Cunha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Regueiro met een snel genomen vrije trap. Sartori heeft problemen om de bal te vangen. Matogrosso rent richting de bal. Matogrosso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pavanati kopt de bal weg. Francelino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alencar rent richting de bal. Francelino onderschept slim de pass. Francelino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus FC 35%, Crusil 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Columbus FC - Crusil 0:0

56e minuut.
Regueiro rent richting de bal. Tailandês is nu in balbezit. Tailandês passt de bal zonder na te denken. Pezinho is nu in balbezit. Pezinho geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bellini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pavanati onderschept slim de pass. Parizotto rent richting de bal. Regueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Tailandês onderschept slim de pass. Tailandês schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Regueiro onderschept slim de pass. Regueiro speelt de bal door. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha draait met de bal, schiet en ... Francelino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zé Maria bokst de bal weg.

86e minuut.
Francelino rent richting de bal. Francelino haalt uit met een fantastische trap. Vilela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Crespo zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus FC 52%, Crusil 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Columbus FC - Crusil 0:0