Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Synbios Force os abilidosos
343 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 13.1
solid Schieten poor
good Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Doeltrap. Cure trapt de bal weg. Osses probeert naar een medespeler te passen. Łaba rent richting de bal. Łaba draait met de bal, schiet en ... Cure bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Grenier passt de bal met de wreef. Orca bereikt de bal nog maar net als eerste. Orca geeft een lange en hoge pass. Grenier rent richting de bal. Grenier geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bailly probeert naar een medespeler te passen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso geeft een hoge lob. Bailly heeft problemen om de bal te vangen. Bailly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ouro Olímpico rent richting de bal. Sádloň onderschept slim de pass. Sádloň probeert naar een medespeler te passen. Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Hoksa geeft een lange en hoge pass. Bailly probeert de bal aan de voet te houden. Degas rent richting de bal. Łaba verovert de bal door een tackle van achteren. Łaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Synbios Force - os abilidosos 1:0

28e minuut.
Pêra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grenier met de inworp. Caravan rent richting de bal. Caravan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Grenier rent richting de bal. Grenier probeert naar een medespeler te passen. Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Orca de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grenier zal de hoekschop nemen. Łaba maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Synbios Force - os abilidosos 2:0

41e minuut.
Sádloň passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Moya de bal onder controle te krijgen. Grenier met een sublieme pass. Łaba is nu in balbezit. Łaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synbios Force 14%, os abilidosos 86%.
Synbios Force - os abilidosos 2:0

51e minuut.
Jambeli verovert de bal door een tackle van achteren. Jambeli geeft de bal voor. Sádloň geeft een lange en hoge pass. Łaba heeft problemen om de bal te vangen. Łaba schiet op doel. Cure bokst de bal weg.

54e minuut.
Bailly passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Orca de bal. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravan onderschept slim de pass. Caravan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Synbios Force - os abilidosos 3:0

58e minuut.
Moya onderschept slim de pass. Moya met een sublieme pass. Grenier met een sublieme pass. Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Synbios Force - os abilidosos 4:0

64e minuut.
Osses kopt de bal weg. Caravan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orca krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Orca kopt de bal weg. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pêra moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pêra kan niet meer verder spelen. Sequelado komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Cure met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sequelado de bal. Osses met een sublieme pass. Łaba heeft problemen om de bal te vangen. Łaba schiet op doel. Cure bokst de bal weg. Bailly is nu in balbezit. Bailly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Synbios Force - os abilidosos 5:0

73e minuut.
Grenier met de inworp. Osses is nu in balbezit. Osses passt de bal met de wreef. Łaba is nu in balbezit. Łaba draait met de bal, schiet en ... Cure kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Grenier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sequelado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sequelado krijgt een gele kaart. Łaba raakt geblesseerd tijdens het duel. Osses wilt de vrije trap nemen. Orca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa geeft een hoge lob. Bailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailly geeft de bal voor. Espada kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synbios Force 15%, os abilidosos 85%.
Synbios Force - os abilidosos 5:0