Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os galaticados Synbios Force
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 37
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Índio verovert de bal door een tackle van achteren. Osses onderschept slim de pass. Osses passt de bal met de wreef. Bailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailly haalt uit met een fantastische trap. Raizel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Inworp. Finazzi met een snelle inworp. Bailly geeft de bal voor. Caravan is nu in balbezit. Caravan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya onderschept slim de pass. Moya geeft een lange en hoge pass. Łaba is nu in balbezit. Łaba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Osses probeert naar een medespeler te passen. Bailly rent richting de bal. Índio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bailly raakt geblesseerd tijdens het duel. Łaba zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Caravan is nu in balbezit. Caravan passt de bal zonder na te denken. Bailly rent richting de bal. Bailly haalt uit met een fantastische trap. Raizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Synbios Force 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os galaticados 82%, Synbios Force 18%.
Os galaticados - Synbios Force 0:1

48e minuut.
Osses probeert de bal met de borst te controleren. Cavallini rent richting de bal. Osses schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Osses moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Osses schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Giovennazzi is nu in balbezit. Grenier onderschept slim de pass. Grenier passt de bal in één keer door. Łaba rent richting de bal. Łaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Synbios Force 0:2

70e minuut.
Grenier geeft een hoge lob. Bailly met een sublieme pass. Pascoalin controleert de bal met de borst. Łaba is nu in balbezit. Łaba haalt uit met een fantastische trap. Raizel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Pascoalin trapt de bal weg. Klungelig pakt Cavallini de bal. Caravan is nu in balbezit. Łaba is nu in balbezit. Łaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os galaticados 63%, Synbios Force 37%.
Os galaticados - Synbios Force 0:2