Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gemeoslaser Belo Horizonte Futebol Clube
Normal Tactiek Tática A
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 41
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen good


5e minuut.
Machín geeft de bal voor. Barczyk heeft problemen om de bal te vangen. Barczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Pijak de bal. Pijak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dos Santos komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Ceinoris onderschept slim de pass. Ceinoris passt de bal zonder na te denken. do Rancho Fundo is nu in balbezit. Pijak verovert de bal door een tackle van achteren. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Belo Horizonte Futebol Clube 0:1

12e minuut.
Cannalonga passt de bal met de wreef. Stelzer met een sublieme pass. Pijak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Belo Horizonte Futebol Clube 0:2

17e minuut.
Feliciano kopt de bal weg. Ceinoris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceinoris passt de bal met de wreef. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ceinoris speelt de bal door. Cvrčík heeft problemen om de bal te vangen. Cvrčík geeft de bal voor. Barczyk rent richting de bal. Barczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
do Rancho Fundo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cvrčík met een snelle inworp. Pijak is nu in balbezit. Pijak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Negreiro is nu in balbezit. Cvrčík verovert de bal door een tackle van achteren. Cvrčík probeert naar een medespeler te passen. Pijak is nu in balbezit. Pijak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cannalonga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rosseto de bal onder controle te krijgen. Skrzypiec speelt de bal door. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Belo Horizonte Futebol Clube 0:3

31e minuut.
do Rancho Fundo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cvrčík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pijak is nu in balbezit. Pijak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Caeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzypiec passt de bal zonder na te denken. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barczyk is nu in balbezit. Barczyk passt de bal in één keer door. Daar is Pijak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pijak draait met de bal, schiet en ... de Frontin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Belo Horizonte Futebol Clube 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemeoslaser 67%, Belo Horizonte Futebol Clube 33%.
gemeoslaser - Belo Horizonte Futebol Clube 0:4

46e minuut.
Barczyk is nu in balbezit. Magrelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk onderschept slim de pass. Barczyk geeft een hoge lob. de Frontin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Belo Horizonte Futebol Clube 0:5

51e minuut.
Magrelo rent richting de bal. Ceinoris onderschept slim de pass. Ceinoris probeert naar een medespeler te passen. Pijak is nu in balbezit. Pijak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Belo Horizonte Futebol Clube 0:6

56e minuut.
Tosi kopt de bal weg. Barczyk rent richting de bal. Barczyk passt de bal zonder na te denken. Pijak is nu in balbezit. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cvrčík is nu in balbezit. Cvrčík geeft een hoge lob. Skrzypiec kopt de bal weg. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ceinoris is nu in balbezit. Cvrčík is nu in balbezit. Cvrčík met een sublieme pass. Pijak rent richting de bal. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Barczyk haalt uit met een fantastische trap. Pijak heeft problemen om de bal te vangen. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk draait met de bal, schiet en ... Cannalonga probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cvrčík met een snelle inworp. Daar is Štrbac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrbac probeert naar een medespeler te passen. Cvrčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrčík geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Skrzypiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dembiński heeft problemen om de bal te vangen. Dembiński probeert naar een medespeler te passen. Skrzypiec rent richting de bal. Skrzypiec geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rosseto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzypiec met de inworp. Barczyk probeert de bal met de borst te controleren. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Belo Horizonte Futebol Clube 0:7

77e minuut.
Cannalonga is nu in balbezit. Barczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Barczyk met een sublieme pass. Pijak is nu in balbezit. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
de Frontin trapt de bal weg van het doel. Skrzypiec probeert de bal met de borst te controleren. Skrzypiec geeft een hoge lob. Pijak is nu in balbezit. Pijak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dembiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrzypiec rent richting de bal. Skrzypiec geeft de bal voor. Barczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Belo Horizonte Futebol Clube 0:8

85e minuut.
Štrbac passt de bal in één keer door. Cannalonga is nu in balbezit. Barczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Belo Horizonte Futebol Clube 0:9

90e minuut.
Barczyk is nu in balbezit. Barczyk passt de bal in één keer door. Pijak rent richting de bal. Pijak draait met de bal, schiet en ... de Frontin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Barczyk geeft de bal voor. Cvrčík probeert de bal aan de voet te houden. Pijak rent richting de bal. Pijak haalt uit met een fantastische trap. do Rancho Fundo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Belo Horizonte Futebol Clube 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemeoslaser 75%, Belo Horizonte Futebol Clube 25%.
gemeoslaser - Belo Horizonte Futebol Clube 0:10