Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
julyana Golden Boys S.C.
Attack Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
41 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 20.1
zeer goed Schieten zwak
goed Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kurlej probeert naar een medespeler te passen. Gregório is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wisiński. Wisiński krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Klungelig pakt Kurlej de bal. Medonho is nu in balbezit. Kurlej verovert de bal door een tackle van achteren. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. Zulu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Golden Boys S.C. 1:0

3e minuut.
Kozak controleert de bal met de borst. Mezzana speelt de bal door. Montford is nu in balbezit. Montford geeft de bal voor. Lodihiani springt en kopt de bal. Zulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Lorini geeft een lange en hoge pass. Wilkins is nu in balbezit. Wilkins met een sublieme pass. Lodihiani is nu in balbezit. Lodihiani schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Montford verovert de bal door een tackle van achteren. Montford geeft de bal voor. Jordão bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodihiani rent richting de bal. Lodihiani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kurlej rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Golden Boys S.C. 2:0

12e minuut.
Kurlej rent richting de bal. Caiapó rent richting de bal. Kurlej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurlej krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Montford geeft de bal voor. Fortes probeert de bal met de borst te controleren. Lodihiani rent richting de bal. Lodihiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Golden Boys S.C. 3:0

28e minuut.
Statu speelt de bal door. Lodihiani is nu in balbezit. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. Zulu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Golden Boys S.C. 4:0

30e minuut.
Lodihiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodihiani draait met de bal, schiet en ... Kurlej rent richting de bal. Kurlej schiet op doel. Zulu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Golden Boys S.C. 5:0

36e minuut.
Gregório is nu in balbezit. Jordão verovert de bal door een tackle van achteren. Jordão probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lodihiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lodihiani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mezzana geeft een hoge lob. Lorini onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jordão zal de hoekschop nemen. Lodihiani rent richting de bal. Zulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lodihiani is nu in balbezit. Lodihiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Golden Boys S.C. 6:0

40e minuut.
Lodihiani onderschept slim de pass. Wisiński speelt de bal door. Kurlej rent richting de bal. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Golden Boys S.C. 7:0

43e minuut.
Gregório kopt de bal weg. Klungelig pakt van der Velde de bal. van der Velde passt de bal zonder na te denken. Lodihiani rent richting de bal. Lodihiani haalt uit met een fantastische trap. Zulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julyana 17%, Golden Boys S.C. 83%.
julyana - Golden Boys S.C. 7:0

47e minuut.
Klungelig pakt Montford de bal. Marinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford onderschept slim de pass. Montford geeft een hoge lob. Lodihiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lorini trapt de bal weg van het doel. Mezzana kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurlej de bal. Kurlej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Fortes de bal. Jordão bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordão passt de bal in één keer door. Lodihiani rent richting de bal. Lodihiani haalt uit met een fantastische trap. Zulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jordão zal de hoekschop nemen. Kurlej krijgt zijn hoofd ertegen. Zulu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Golden Boys S.C. 8:0

59e minuut.
Lorini rent richting de bal. Kurlej verovert de bal door een tackle van achteren. Kurlej passt de bal met de wreef. Daar is Montford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montford geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lodihiani is nu in balbezit. Lodihiani geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Medonho de bal onder controle te krijgen. Kurlej rent richting de bal. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Golden Boys S.C. 9:0

65e minuut.
Zulu trapt de bal weg. van der Velde kopt de bal weg. Lodihiani kan de bal niet met de borst controleren. Lodihiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Golden Boys S.C. 10:0

66e minuut.
da Roseira speelt de bal door. Fabri rent richting de bal. Fabri passt de bal zonder na te denken. Jordão rent richting de bal. Jordão draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Doeltrap. Lorini trapt de bal weg. Montford kopt de bal weg. Kurlej heeft problemen om de bal te vangen. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Zulu met een harde bal richting middenveld. Mezzana met een sublieme pass. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
van der Velde kopt de bal weg. Wisiński geeft een lange en hoge pass. Medonho controleert de bal met de borst. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. Zulu bokst de bal weg. Montford is nu in balbezit. Montford haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Golden Boys S.C. 11:0

80e minuut.
Daar is Mezzana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezzana geeft een hoge lob. Lodihiani is nu in balbezit. Lodihiani haalt uit met een fantastische trap. Zulu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Golden Boys S.C. 12:0

81e minuut.
Jordão bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodihiani is nu in balbezit. Lodihiani draait met de bal, schiet en ... Montford rent richting de bal. Montford geeft een hoge lob. Paal! Lodihiani heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Golden Boys S.C. 13:0

85e minuut.
Kozak geeft de bal voor. Klungelig pakt Lodihiani de bal. Lodihiani passt de bal met de wreef. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Golden Boys S.C. 14:0

88e minuut.
Jordão is nu in balbezit. Jordão geeft een lange en hoge pass. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Golden Boys S.C. 15:0

90e minuut.
Gregório met een sublieme pass. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Naia speelt de bal door. Lodihiani is nu in balbezit. Lodihiani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lodihiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorini is nu in balbezit. Lorini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julyana 11%, Golden Boys S.C. 89%.
julyana - Golden Boys S.C. 15:0