Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Athletico Itu Colatina fc
Avante Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 19.4
solid Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Płatek passt de bal zonder na te denken. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcão begaat een overtreding. Carcalete is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sigurjónsson wilt de vrije trap nemen. Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Colatina fc 1:0

12e minuut.
Abraham speelt de bal door. Sigurjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurjónsson geeft een hoge lob. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Płatek met een sublieme pass. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina schiet op doel. Cardoso probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Colatina fc 2:0

21e minuut.
Carcalete met een sublieme pass. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto rent richting de bal. Turina verovert de bal door een tackle van achteren. Turina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Colatina fc 3:0

23e minuut.
Maleczek geeft de bal voor. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek geeft een hoge lob. Turina is nu in balbezit. Turina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sigurjónsson kopt de bal weg. Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sigurjónsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Carcalete de bal. Falcão verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurjónsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurjónsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham onderschept slim de pass. Abraham geeft een lange en hoge pass. Turina rent richting de bal. Turina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Carcalete met de inworp. Sigurjónsson met een sublieme pass. Turina controleert de bal met de borst. Turina haalt uit met een fantastische trap. Cardoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Colatina fc 4:0

31e minuut.
Klungelig pakt Turina de bal. Lara is nu in balbezit. Lara passt de bal in één keer door. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Turina verovert de bal door een tackle van achteren. Turina probeert naar een medespeler te passen. Płatek rent richting de bal. Płatek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Colatina fc 5:0

45e minuut.
Conrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Canabrava probeert naar een medespeler te passen. Płatek met een sublieme pass. Turina rent richting de bal. Turina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Colatina fc 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Athletico Itu 31%, Colatina fc 69%.
F. C. Athletico Itu - Colatina fc 6:0

49e minuut.
Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Abraham rent richting de bal. Abraham geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Turina de bal. Turina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sigurjónsson geeft een lange en hoge pass. Abraham is nu in balbezit. Abraham probeert naar een medespeler te passen. Płatek is nu in balbezit. Płatek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Colatina fc 7:0

55e minuut.
Sigurjónsson passt de bal in één keer door. Jacaré rent richting de bal. Turina verovert de bal door een tackle van achteren. Turina haalt uit met een fantastische trap. Cardoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Colatina fc 8:0

67e minuut.
Falcão is nu in balbezit. Carcalete onderschept slim de pass. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Turina de bal. Turina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Maleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Maleczek met een sublieme pass. Płatek probeert naar een medespeler te passen. Turina rent richting de bal. Turina haalt uit met een fantastische trap. Cardoso bokst de bal weg.

73e minuut.
Cardoso trapt de bal weg van het doel. Sigurjónsson kopt de bal weg. Pratto heeft problemen om de bal te vangen. Turina rent richting de bal. Turina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Colatina fc 9:0

75e minuut.
Płatek onderschept slim de pass. Płatek geeft een hoge lob. Carcalete heeft problemen om de bal te vangen. Turina rent richting de bal. Turina draait met de bal, schiet en ... Cardoso bokst de bal weg.

76e minuut.
Abraham is nu in balbezit. Abraham geeft de bal voor. Pratto kan de bal niet met de borst controleren. Turina rent richting de bal. Turina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bonvicino speelt de bal door. Sigurjónsson is nu in balbezit. Sigurjónsson met een sublieme pass. Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Garibaldi probeert naar een medespeler te passen. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham met een sublieme pass. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carcalete zal de hoekschop nemen. Abraham heeft problemen om de bal te vangen. Turina rent richting de bal. Turina draait met de bal, schiet en ... Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Cardoso trapt de bal weg van het doel. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham passt de bal met de wreef. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Delgado speelt de bal door. Płatek rent richting de bal. Płatek geeft de bal voor. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Athletico Itu 15%, Colatina fc 85%.
F. C. Athletico Itu - Colatina fc 9:0