Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Athletico Itu IBIS o pior time do mundo
Avante Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham rent richting de bal. Abraham probeert naar een medespeler te passen. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Flausino rent richting de bal. Płatek verovert de bal door een tackle van achteren. Płatek speelt de bal door. Molak is nu in balbezit. Molak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Saccomando speelt de bal door. Sinanagić geeft de bal voor. Molak kopt de bal weg. Daar is Płatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płatek schiet op doel. Alexandrino bokst de bal weg.

23e minuut.
Abraham is nu in balbezit. Abraham passt de bal zonder na te denken. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek geeft de bal voor. Daar is Molak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandrino bokst de bal weg. Molak rent richting de bal. Molak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - IBIS o pior time do mundo 1:0

41e minuut.
Abraham onderschept slim de pass. Abraham passt de bal zonder na te denken. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - IBIS o pior time do mundo 2:0

43e minuut.
Płatek rent richting de bal. Płatek probeert naar een medespeler te passen. Molak rent richting de bal. Molak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - IBIS o pior time do mundo 3:0

44e minuut.
Daar is Preguinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preguinho met een sublieme pass. Molak met een sublieme pass. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete schiet op doel. Alexandrino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Molak rent richting de bal. Molak haalt uit met een fantastische trap. Alexandrino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Saccomando heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - IBIS o pior time do mundo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Athletico Itu 25%, IBIS o pior time do mundo 75%.
F. C. Athletico Itu - IBIS o pior time do mundo 4:0

48e minuut.
das Graças is nu in balbezit. Sigurjónsson verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete rent richting de bal. Molak is nu in balbezit. Molak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Abraham rent richting de bal. Abraham passt de bal in één keer door. Molak is nu in balbezit. Molak schiet op doel. Alexandrino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - IBIS o pior time do mundo 5:0

54e minuut.
Lenzo kopt de bal weg. Maleczek is nu in balbezit. Maleczek geeft de bal voor. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Sinanagić passt de bal zonder na te denken. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham passt de bal met de wreef. Molak heeft problemen om de bal te vangen. Molak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Płatek passt de bal zonder na te denken. Molak rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Płatek neemt de hoekschop. Carcalete krijgt zijn hoofd ertegen. Alexandrino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Molak is nu in balbezit. Molak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - IBIS o pior time do mundo 6:0

67e minuut.
Alexandrino trapt de bal weg. Abraham heeft problemen om de bal te vangen. Abraham geeft een hoge lob. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - IBIS o pior time do mundo 7:0

74e minuut.
Abraham geeft een hoge lob. Sigurjónsson kopt de bal weg. Carcalete rent richting de bal. Carcalete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - IBIS o pior time do mundo 8:0

76e minuut.
Abraham raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Picard komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sigurjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurjónsson met een sublieme pass. Tricolor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Picard probeert de bal met de borst te controleren. Lenzo geeft de bal voor. Sinanagić is nu in balbezit. Sinanagić geeft de bal voor. Molak kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Picard met een sublieme pass. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete passt de bal in één keer door. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Carcalete rent richting de bal. Sigurjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurjónsson passt de bal zonder na te denken. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Athletico Itu 16%, IBIS o pior time do mundo 84%.
F. C. Athletico Itu - IBIS o pior time do mundo 8:0