Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vai na sorte Dindin Futebol Clube
Normal Tactiek 442 Básica
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 33.7
waardeloos Schieten goed
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña met een sublieme pass. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Weisbach rent richting de bal. Weisbach haalt uit met een fantastische trap. Capitão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vai na sorte - Dindin Futebol Clube 0:1

5e minuut.
Espejo speelt de bal door. Weisbach is nu in balbezit. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Weisbach is nu in balbezit. Weisbach draait met de bal, schiet en ... Paal! Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Weisbach de bal. Weisbach haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Cohen rent richting de bal. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Jerez rent richting de bal. Jerez draait met de bal, schiet en ... Capitão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña geeft een lange en hoge pass. Perebento kopt de bal weg. Jerez rent richting de bal. Jerez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Weisbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisbach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Floresta passt de bal met de wreef. Weisbach rent richting de bal. Weisbach probeert naar een medespeler te passen. Ateşçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşçi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña passt de bal met de wreef. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento is nu in balbezit. Perebento passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
vai na sorte - Dindin Futebol Clube 0:2

30e minuut.
Rebelo kopt de bal weg. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo met een sublieme pass. Jerez rent richting de bal. Jerez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mulík verovert de bal door een tackle van achteren. Mulík probeert naar een medespeler te passen. Jerez rent richting de bal. Jerez haalt uit met een fantastische trap. Capitão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vai na sorte - Dindin Futebol Clube 0:3

45e minuut.
Acuña passt de bal zonder na te denken. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jerez de bal. Jerez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai na sorte 85%, Dindin Futebol Clube 15%.
vai na sorte - Dindin Futebol Clube 0:3

53e minuut.
Maftei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carmelo met de inworp. Rebelo is nu in balbezit. Rebelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Acuña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Weisbach de bal. Jerez rent richting de bal. Jerez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Weisbach is nu in balbezit. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisbach is nu in balbezit. Acuña rent richting de bal. Acuña schiet op doel. Capitão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
vai na sorte - Dindin Futebol Clube 0:4

71e minuut.
Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez geeft een hoge lob. Weisbach rent richting de bal. Weisbach schiet op doel. Capitão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vai na sorte - Dindin Futebol Clube 0:5

77e minuut.
Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña met een sublieme pass. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vai na sorte - Dindin Futebol Clube 0:6

81e minuut.
Espejo geeft een hoge lob. Jerez rent richting de bal. Perebento maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Perebento naar de kleedkamers voor een vroege douche. Jerez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Mulík geeft de bal voor. Floresta kopt de bal weg. Nisi speelt de bal door. Weisbach rent richting de bal. Weisbach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vai na sorte - Dindin Futebol Clube 0:7

86e minuut.
Jerez rent richting de bal. Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal in één keer door. Mulík is nu in balbezit. Mulík geeft een lange en hoge pass. Capitão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
vai na sorte - Dindin Futebol Clube 0:8

88e minuut.
Ateşçi onderschept slim de pass. Ateşçi passt de bal met de wreef. Weisbach rent richting de bal. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
vai na sorte - Dindin Futebol Clube 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai na sorte 81%, Dindin Futebol Clube 19%.
vai na sorte - Dindin Futebol Clube 0:9