Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DelVille F.C. Comunistas
Normal Tactiek Defesa 01
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 35.9
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Rios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela probeert naar een medespeler te passen. Ameli rent richting de bal. Ameli draait met de bal, schiet en ... Siladi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - Comunistas 1:0

13e minuut.
Vidal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crescenzo met de inworp. Viljasalo rent richting de bal. Viljasalo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Crescenzo probeert naar een medespeler te passen. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg passt de bal zonder na te denken. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Martins met een harde bal richting middenveld. Viljasalo kopt de bal weg. Rosenberg heeft problemen om de bal te vangen. Del Piero rent richting de bal. Del Piero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Rosenberg probeert de bal aan de voet te houden. Martins met een sublieme pass. Fuchs kopt de bal weg. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DelVille F.C. - Comunistas 1:1

44e minuut.
Amcaoğlu passt de bal met de wreef. Thiesen heeft problemen om de bal te vangen. Thiesen passt de bal met de wreef. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - Comunistas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DelVille F.C. 65%, Comunistas 35%.
DelVille F.C. - Comunistas 1:2

54e minuut.
Fontenelle onderschept slim de pass. Fontenelle geeft de bal voor. Daar is Godeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Piero rent richting de bal. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - Comunistas 1:3

58e minuut.
Fontenelle probeert naar een medespeler te passen. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg onderschept slim de pass. Rosenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - Comunistas 1:4

78e minuut.
Inworp. Fontenelle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiesen is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fontenelle zal de hoekschop nemen. Martins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fontenelle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pancinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - Comunistas 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DelVille F.C. 75%, Comunistas 25%.
DelVille F.C. - Comunistas 1:5