Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comunistas CESAR CASSAGO MICHELETTI
Attack Tactiek 352
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 25.4
redelijk Schieten zwak
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Drugă verovert de bal door een tackle van achteren. Tuberaider rent richting de bal. Met opzet legt Fontenelle zijn tegenspeler op de grond. Fontenelle krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Amoroso speelt de bal door. Santos Viana rent richting de bal. Santos Viana passt de bal met de wreef. Adolfo rent richting de bal. Adolfo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gadelha passt de bal met de wreef. Viljasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljasalo probeert naar een medespeler te passen. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero schiet op doel. Silveira Tavares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - CESAR CASSAGO MICHELETTI 1:0

9e minuut.
Gadelha met een sublieme pass. Daar is Collor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Thiesen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rosenberg is nu in balbezit. Santos Viana verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Viana speelt de bal door. Adolfo rent richting de bal. Adolfo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Catariano bereikt de bal nog maar net als eerste. Drugă onderschept slim de pass. Drugă met een sublieme pass. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero schiet op doel. Silveira Tavares bokst de bal weg.

31e minuut.
Rosenberg rent richting de bal. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha passt de bal met de wreef. Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tuberaider kan de bal niet met de borst controleren. Fontenelle speelt de bal door. Rúbio probeert de bal aan de voet te houden. Thiesen rent richting de bal. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fontenelle geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Collor de bal onder controle te krijgen. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontenelle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuchs geeft de bal voor. Crescenzo is nu in balbezit. Crescenzo geeft een hoge lob. Silveira Tavares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 36%, CESAR CASSAGO MICHELETTI 64%.
Comunistas - CESAR CASSAGO MICHELETTI 1:0

59e minuut.
Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchs passt de bal in één keer door. Rúbio rent richting de bal. Del Piero onderschept slim de pass. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - CESAR CASSAGO MICHELETTI 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 32%, CESAR CASSAGO MICHELETTI 68%.
Comunistas - CESAR CASSAGO MICHELETTI 2:0