Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leandro club CESAR CASSAGO MICHELETTI
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 25.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Tuberaider kan de bal niet met de borst controleren. Oportunista rent richting de bal. Oportunista speelt de bal door. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Caram rent richting de bal. Catariano onderschept slim de pass. Sagres is nu in balbezit. Catariano rent richting de bal. Catariano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Amoroso kopt de bal weg. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo passt de bal in één keer door. Catariano bereikt de bal nog maar net als eerste. Catariano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
leandro club - CESAR CASSAGO MICHELETTI 0:1

35e minuut.
Gadelha is nu in balbezit. Gadelha geeft een hoge lob. Daar is Edinho Baiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amoroso is nu in balbezit. Amoroso geeft een lange en hoge pass. Bozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Edinho Baiano geeft de bal voor. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha passt de bal in één keer door. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leandro club 51%, CESAR CASSAGO MICHELETTI 49%.
leandro club - CESAR CASSAGO MICHELETTI 0:1

47e minuut.
Collor met een snelle inworp. Amoroso heeft problemen om de bal te vangen. Amoroso passt de bal in één keer door. Catariano bereikt de bal nog maar net als eerste. Catariano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bozo bokst de bal weg.

55e minuut.
Oportunista probeert naar een medespeler te passen. Rosenberg heeft problemen om de bal te vangen. Rosenberg met een sublieme pass. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dutra da Silva geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amoroso met de inworp. Sagres rent richting de bal. Sagres geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sagres probeert naar een medespeler te passen. Gadelha rent richting de bal. Rosenberg maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rosenberg moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rosenberg schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gadelha moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gadelha kan niet meer verder spelen. Santos Viana komt het veld opgelopen. Sagres zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adolfo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Edinho Baiano is nu in balbezit. Amoroso onderschept slim de pass. Amoroso passt de bal in één keer door. Adolfo is nu in balbezit. Adolfo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leandro club 62%, CESAR CASSAGO MICHELETTI 38%.
leandro club - CESAR CASSAGO MICHELETTI 0:1