Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taitíbis leandro club
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Guerreiro onderschept slim de pass. Guerreiro speelt de bal door. Panke rent richting de bal. Sangaletti is nu in balbezit. Sangaletti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Padilha rent richting de bal. Guerreiro probeert naar een medespeler te passen. Barcelos met een sublieme pass. Panke bereikt de bal nog maar net als eerste. Panke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Oportunista passt de bal in één keer door. Moravia geeft de bal voor. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg draait met de bal, schiet en ... Rossi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Freire heeft problemen om de bal te vangen. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Panke draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Bozo trapt de bal weg. Barcelos rent richting de bal. Barcelos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colméia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerreiro is nu in balbezit. Imperador rent richting de bal. Imperador geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Bacelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangaletti onderschept slim de pass. Sangaletti passt de bal zonder na te denken. Panke is nu in balbezit. Panke draait met de bal, schiet en ... Bozo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taitíbis 39%, leandro club 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taitíbis - leandro club 0:0

61e minuut.
Rosenberg speelt de bal door. Padilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilha speelt de bal door. Borges met een sublieme pass. Klungelig pakt Rossi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taitíbis - leandro club 0:1

65e minuut.
Bozo met een harde bal richting middenveld. Robben kopt de bal weg. Klungelig pakt Vilela de bal. Panke bereikt de bal nog maar net als eerste. Panke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taitíbis - leandro club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taitíbis 54%, leandro club 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taitíbis - leandro club 1:1