Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tricolor da penha Spectro
433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 19
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Knight passt de bal zonder na te denken. Dupotey rent richting de bal. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Spectro 1:0

14e minuut.
Bragato onderschept slim de pass. Bragato geeft een lange en hoge pass. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. Divino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Spectro 2:0

30e minuut.
Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka verovert de bal door een tackle van achteren. Rołka speelt de bal door. Dupotey rent richting de bal. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Spectro 3:0

31e minuut.
Torga passt de bal met de wreef. Knight is nu in balbezit. Knight passt de bal in één keer door. Dupotey heeft problemen om de bal te vangen. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Spectro 4:0

36e minuut.
Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez passt de bal met de wreef. Torga heeft problemen om de bal te vangen. Torga draait met de bal, schiet en ... Domniku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Spectro 4:1

37e minuut.
Bragato speelt de bal door. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey passt de bal met de wreef. Knight rent richting de bal. Knight haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pedrini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dupotey krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Spectro 5:1

40e minuut.
Tylikowski speelt de bal door. Knight rent richting de bal. Knight passt de bal zonder na te denken. Dupotey rent richting de bal. Dupotey draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Avandıç is nu in balbezit. Avandıç geeft een hoge lob. Rołka kopt de bal weg. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Divino trapt de bal weg. Bragato kopt de bal weg. Dupotey rent richting de bal. Dupotey draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Rossa passt de bal zonder na te denken. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight passt de bal in één keer door. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey schiet op doel. Divino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dinamite onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricolor da penha 32%, Spectro 68%.
tricolor da penha - Spectro 5:1

53e minuut.
Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos met een sublieme pass. Rołka met een sublieme pass. Dupotey rent richting de bal. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Spectro 6:1

55e minuut.
Bragato controleert de bal met de borst. Bragato geeft een lange en hoge pass. Knight heeft problemen om de bal te vangen. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gasol Gasolina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Transão komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Navarro rent richting de bal. Gomez verovert de bal door een tackle van achteren. Gomez speelt de bal door. Torga bereikt de bal nog maar net als eerste. Torga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Torga heeft problemen om de bal te vangen. Bragato rent richting de bal. Bragato probeert naar een medespeler te passen. Rołka rent richting de bal. Rołka schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Castellanos passt de bal zonder na te denken. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka geeft een hoge lob. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey draait met de bal, schiet en ... Divino bokst de bal weg. Knight krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Castellanos probeert naar een medespeler te passen. Knight is nu in balbezit. Knight met een sublieme pass. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey schiet op doel. Divino bokst de bal weg.

78e minuut.
Meio Campista rent richting de bal. Bragato onderschept slim de pass. Bragato met een sublieme pass. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Spectro 7:1

80e minuut.
Pedrini onderschept slim de pass. Pedrini speelt de bal door. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey schiet op doel. Dinamite probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Divino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Klungelig pakt Navarro de bal. Gomez is nu in balbezit. Met opzet legt Navarro zijn tegenspeler op de grond. Navarro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

90e minuut.
Avandıç speelt de bal door. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka passt de bal zonder na te denken. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricolor da penha 32%, Spectro 68%.
tricolor da penha - Spectro 7:1