Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectro tricolor da penha
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 37.8
poor Schieten very good
poor Passen good
hopeless Verdedigen average


8e minuut.
Rołka kopt de bal weg. Daar is Torresmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellanos geeft de bal voor. Knight heeft problemen om de bal te vangen. Knight haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Travolta passt de bal met de wreef. Tylikowski heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Torga zijn tegenspeler op de grond. Torga krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Travolta geeft de bal voor. Torresmo kopt de bal weg. Rołka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Knight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka onderschept slim de pass. Rołka probeert naar een medespeler te passen. Dupotey rent richting de bal. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. Divino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Dupotey is nu in balbezit. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka passt de bal zonder na te denken. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Knight geeft een lange en hoge pass. Rołka rent richting de bal. Rołka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dupotey de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragato probeert naar een medespeler te passen. Castellanos rent richting de bal. Castellanos geeft een hoge lob. Dupotey kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Knight is nu in balbezit. Knight haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Scotini komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Szajewski is nu in balbezit. Szajewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dupotey de bal. Dupotey schiet op doel. Dinamite probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectro 69%, tricolor da penha 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spectro - tricolor da penha 0:0

47e minuut.
Coritiba geeft een hoge lob. Inworp. Tylikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scotini rent richting de bal. Scotini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Avandıç probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torresmo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torga bereikt de bal nog maar net als eerste. Torga geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rołka rent richting de bal. Rołka geeft de bal voor. Dinamite rent richting de bal. Dupotey onderschept slim de pass. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferro komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bragato probeert naar een medespeler te passen. Rołka rent richting de bal. Rołka passt de bal met de wreef. Ferro rent richting de bal. Ferro schiet op doel. Divino bokst de bal weg. Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bragato rent richting de bal. Bragato passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marelli de bal. Ferro rent richting de bal. Ferro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Ferro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rołka is nu in balbezit. Rołka passt de bal zonder na te denken. Scotini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectro 62%, tricolor da penha 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spectro - tricolor da penha 0:0