Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CESAR CASSAGO MICHELETTI flabem
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Inworp. Tuberaider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Catariano rent richting de bal. Rezende verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Viana geeft een hoge lob. Lange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bronho verovert de bal door een tackle van achteren. Sagres rent richting de bal. Sagres passt de bal in één keer door. Adolfo is nu in balbezit. Adolfo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lange trapt de bal weg. Jardim probeert naar een medespeler te passen. Rúbio probeert de bal aan de voet te houden. Cintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Santos Viana probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuberaider de bal. Tuberaider passt de bal zonder na te denken. Catariano rent richting de bal. Catariano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Catariano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Farinha komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Farinha onderschept slim de pass. Adolfo is nu in balbezit. Appolinário begaat een overtreding. Appolinário krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Amoroso geeft een lange en hoge pass. Daar is Bronho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagres met een sublieme pass. Farinha is nu in balbezit. Farinha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jardim onderschept slim de pass. Jardim passt de bal met de wreef. Cintra is nu in balbezit. Cintra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rúbio de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sagres rent richting de bal. Sagres met een sublieme pass. Farinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinha haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Brasília Amarela de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CESAR CASSAGO MICHELETTI 43%, flabem 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CESAR CASSAGO MICHELETTI - flabem 0:0

57e minuut.
Bronho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronho met een sublieme pass. Tuberaider speelt de bal door. Farinha is nu in balbezit. Farinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Showman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Collor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jardim. Collor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Collor kan niet meer verder spelen. Sandoval komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tuberaider geeft de bal voor. Borosqui rent richting de bal. Amoroso is nu in balbezit. Adolfo rent richting de bal. Adolfo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rezende geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuberaider met een snelle inworp. Santos Viana rent richting de bal. Santos Viana geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Sagres is nu in balbezit. Sagres passt de bal in één keer door. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CESAR CASSAGO MICHELETTI - flabem 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CESAR CASSAGO MICHELETTI 37%, flabem 63%.
CESAR CASSAGO MICHELETTI - flabem 1:0