Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comunistas flabem
Defesa 01 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
12% Spel op eigen helft 88%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 17.1
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Appolinário rent richting de bal. Şandru onderschept slim de pass. Şandru passt de bal zonder na te denken. Daar is Thiesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiesen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Appolinário is nu in balbezit. Şandru onderschept slim de pass. Şandru speelt de bal door. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - flabem 1:0

8e minuut.
Fuchs met een sublieme pass. Crescenzo rent richting de bal. Appolinário bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzo onderschept slim de pass. Crescenzo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Şandru passt de bal in één keer door. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen passt de bal met de wreef. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Şandru rent richting de bal. Şandru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Brasília Amarela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crescenzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fuchs de bal. Fuchs geeft een lange en hoge pass. Lange bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - flabem 2:0

18e minuut.
Crescenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Appolinário de bal. Şandru is nu in balbezit. Şandru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Fontenelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontenelle geeft een hoge lob. Appolinário heeft problemen om de bal te vangen. Şandru is nu in balbezit. Şandru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Viljasalo passt de bal zonder na te denken. Crescenzo rent richting de bal. Crescenzo geeft een lange en hoge pass. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Viljasalo passt de bal zonder na te denken. Fontenelle rent richting de bal. Fontenelle speelt de bal door. Del Piero rent richting de bal. Del Piero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Şandru verovert de bal door een tackle van achteren. Şandru passt de bal in één keer door. Daar is Thiesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiesen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brasília Amarela de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tokmakçı kopt de bal weg. Viljasalo rent richting de bal. Viljasalo speelt de bal door. Klungelig pakt Del Piero de bal. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - flabem 3:0

40e minuut.
Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Thiesen de bal onder controle te krijgen. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero schiet op doel. Lange bokst de bal weg.

42e minuut.
Viljasalo geeft een lange en hoge pass. Thiesen heeft problemen om de bal te vangen. Thiesen passt de bal in één keer door. Del Piero heeft problemen om de bal te vangen. Del Piero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Viljasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jardim. Viljasalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viljasalo met een snel genomen vrije trap. Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen onderschept slim de pass. Thiesen schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 14%, flabem 86%.
Comunistas - flabem 3:0

48e minuut.
Crescenzo geeft de bal voor. Şandru rent richting de bal. Şandru speelt de bal door. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. Lange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Crescenzo rent richting de bal. Thiesen speelt de bal door. Del Piero rent richting de bal. Del Piero draait met de bal, schiet en ... Lange maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - flabem 4:0

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pacheco met een harde bal richting middenveld. Viljasalo kopt de bal weg. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen is nu in balbezit. Şandru rent richting de bal. Şandru haalt uit met een fantastische trap. Lange werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Fontenelle met een snelle inworp. Del Piero probeert de bal met de borst te controleren. Appolinário bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero onderschept slim de pass. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - flabem 5:0

70e minuut.
Viljasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljasalo passt de bal met de wreef. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fuchs rent richting de bal. Fuchs passt de bal zonder na te denken. Crescenzo rent richting de bal. Crescenzo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brasília Amarela de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crescenzo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şandru kopt de bal weg. Del Piero is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Drugă de bal. Bronho rent richting de bal. Bronho passt de bal in één keer door. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Şandru rent richting de bal. Şandru passt de bal met de wreef. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero schiet op doel. Lange werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - flabem 6:0

78e minuut.
Fontenelle met de inworp. Fuchs rent richting de bal. Fuchs geeft een hoge lob. Thiesen rent richting de bal. Thiesen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Brasília Amarela met een harde bal richting middenveld. Jardim kopt de bal weg. Tokmakçı met een sublieme pass. Crescenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzo geeft de bal voor. Lange bokst de bal weg. Del Piero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - flabem 7:0

84e minuut.
Şandru verovert de bal door een tackle van achteren. Şandru speelt de bal door. Daar is Del Piero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Piero draait met de bal, schiet en ... Lange maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - flabem 8:0

87e minuut.
Thiesen geeft de bal voor. Daar is Brasília Amarela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crescenzo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Del Piero springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - flabem 9:0

90e minuut.
Rezende geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontenelle met een snelle inworp. Şandru is nu in balbezit. Şandru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 10%, flabem 90%.
Comunistas - flabem 9:0