Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tricolor da penha flabem
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 16.7
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Bronho onderschept slim de pass. Bronho geeft een hoge lob. Pedrini rent richting de bal. Pedrini geeft de bal voor. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Araújo kopt de bal weg. Cintra is nu in balbezit. Romančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra verovert de bal door een tackle van achteren. Cintra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Castellanos passt de bal met de wreef. Avandıç is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jardim. Jardim krijgt een gele kaart. Avandıç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romančík zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Dupotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Dupotey de bal. Appolinário rent richting de bal. Dupotey verovert de bal door een tackle van achteren. Dupotey schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brasília Amarela de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco passt de bal in één keer door. Knight rent richting de bal. Knight schiet op doel. Lange werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - flabem 1:0

38e minuut.
Rołka passt de bal in één keer door. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bronho zijn tegenspeler op de grond. Bronho krijgt een gele kaart. Dupotey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romančík komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - flabem 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricolor da penha 42%, flabem 58%.
tricolor da penha - flabem 2:0

52e minuut.
Bronho is nu in balbezit. Bragato is nu in balbezit. Bragato passt de bal zonder na te denken. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brasília Amarela heeft problemen om de bal te vangen. Lange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Pedrini controleert de bal met de borst. Pedrini passt de bal zonder na te denken. Dupotey is nu in balbezit. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight draait met de bal, schiet en ... Lange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rołka is nu in balbezit. Rołka draait met de bal, schiet en ... Lange probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - flabem 3:0

66e minuut.
Pedrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight is nu in balbezit. Knight probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dupotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupotey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Knight met een sublieme pass. Pedrini rent richting de bal. Pedrini geeft de bal voor. Dupotey krijgt zijn hoofd ertegen. Lange werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - flabem 4:0

72e minuut.
Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight passt de bal in één keer door. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tylikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedrini rent richting de bal. Pedrini geeft een hoge lob. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Castellanos heeft problemen om de bal te vangen. Rołka rent richting de bal. Rołka probeert naar een medespeler te passen. Dupotey rent richting de bal. Dupotey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bragato kopt de bal weg. Klungelig pakt Rołka de bal. Rołka probeert naar een medespeler te passen. Dupotey rent richting de bal. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricolor da penha 32%, flabem 68%.
tricolor da penha - flabem 4:0