Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Remo fc S. E. Little Phil
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Jatobá verovert de bal door een tackle van achteren. Jatobá speelt de bal door. Klungelig pakt de Matos de bal. Ponte de Brito is nu in balbezit. Ponte de Brito draait met de bal, schiet en ... Baeta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte de Brito is nu in balbezit. de Matos verovert de bal door een tackle van achteren. Mariola onderschept slim de pass. Mariola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Remo fc - S. E. Little Phil 0:1

35e minuut.
Ponte de Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio rent richting de bal. Ponte de Brito onderschept slim de pass. Ponte de Brito draait met de bal, schiet en ... Natzuka probeert de bal aan de voet te houden. Baeta bokst de bal weg.

42e minuut.
Perebento is nu in balbezit. Palmeirense verovert de bal door een tackle van achteren. Ponte de Brito rent richting de bal. Ponte de Brito draait met de bal, schiet en ... Natzuka probeert de bal aan de voet te houden. Baeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Remo fc 67%, S. E. Little Phil 33%.
Remo fc - S. E. Little Phil 0:1

55e minuut.
Ponte de Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ponte de Brito is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Natzuka speelt de bal door. Mariola kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Baeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka geeft een hoge lob. Taquara geeft een hoge lob. Ponte de Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte de Brito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Perebento heeft problemen om de bal te vangen. Taquara is nu in balbezit. Taquara passt de bal in één keer door. Mariola rent richting de bal. Mariola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Helizenho met een sublieme pass. Graieb controleert de bal met de borst. Graieb geeft een lange en hoge pass. Ponte de Brito heeft problemen om de bal te vangen. Ponte de Brito draait met de bal, schiet en ... Baeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
de Parintins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cure verovert de bal door een tackle van achteren. Cure probeert naar een medespeler te passen. Banzo is nu in balbezit. Banzo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Remo fc 58%, S. E. Little Phil 42%.
Remo fc - S. E. Little Phil 0:1