Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians_BA JPFC
Em busca do 0x0. Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.9 gemiddelde waardering 19.8
goed Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Fiúza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacheco krijgt een gele kaart. Fiúza raakt geblesseerd tijdens het duel. Fiúza met een snel genomen vrije trap. Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiúza onderschept slim de pass. Fiúza passt de bal in één keer door. Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - JPFC 1:0

9e minuut.
Mago Valdívia met een sublieme pass. Fiúza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiúza geeft de bal voor. Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pardal geeft een hoge lob. Inworp. Ceylan met een snelle inworp. Fiúza geeft een lange en hoge pass. Żuchnik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Porubszki rent richting de bal. Porubszki probeert naar een medespeler te passen. Goettert rent richting de bal. Fiúza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiúza geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Paraviso geeft de bal voor. Inworp. Goettert met een snelle inworp. Fiúza is nu in balbezit. Fiúza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bonanza geeft een hoge lob. Goettert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pardal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - JPFC 2:0

40e minuut.
Klungelig pakt Taiguara de bal. Taiguara geeft een lange en hoge pass. Żuchnik rent richting de bal. Żuchnik schiet op doel. Mossoró werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Querendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiúza verovert de bal door een tackle van achteren. Fiúza probeert naar een medespeler te passen. Żuchnik rent richting de bal. Żuchnik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - JPFC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians_BA 43%, JPFC 57%.
Corinthians_BA - JPFC 3:0

46e minuut.
Pêgo passt de bal met de wreef. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz met een sublieme pass. Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Papel passt de bal in één keer door. Taiguara heeft problemen om de bal te vangen. Pêgo rent richting de bal. Pêgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - JPFC 3:1

52e minuut.
Querendo geeft een lange en hoge pass. Goettert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Querendo de bal. Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bonanza is nu in balbezit. Goettert rent richting de bal. Goettert passt de bal zonder na te denken. Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - JPFC 4:1

62e minuut.
Paz is nu in balbezit. Paz passt de bal met de wreef. Bittencourt rent richting de bal. Bittencourt geeft een lange en hoge pass. Pêgo krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

88e minuut.
Goettert bereikt de bal nog maar net als eerste. Goettert speelt de bal door. Querendo is nu in balbezit. Żuchnik onderschept slim de pass. Żuchnik draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiúza onderschept slim de pass. Fiúza speelt de bal door. Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians_BA 50%, JPFC 50%.
Corinthians_BA - JPFC 4:1