Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S. E. Little Phil Uberlândia EC
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 23.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Mariola rent richting de bal. Mariola haalt uit met een fantastische trap. Birro probeert naar een medespeler te passen. Vieira Machado controleert de bal met de borst. Vieira Machado haalt uit met een fantastische trap. Pozobom bokst de bal weg.

14e minuut.
Garrincha is nu in balbezit. Jatobá verovert de bal door een tackle van achteren. Jatobá passt de bal zonder na te denken. Gonzaga is nu in balbezit. Gonzaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mariola kopt de bal weg. Ponte de Brito probeert de bal aan de voet te houden. Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte de Brito onderschept slim de pass. Ponte de Brito draait met de bal, schiet en ... Pozobom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzaga rent richting de bal. Alegre is nu in balbezit. Gonzaga onderschept slim de pass. Gonzaga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Taquara geeft de bal voor. Inworp. Ribeiro met een snelle inworp. Plutão is nu in balbezit. Plutão geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Birro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Taquara de bal. Taquara geeft de bal voor. Ponte de Brito rent richting de bal. Ponte de Brito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. E. Little Phil 53%, Uberlândia EC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S. E. Little Phil - Uberlândia EC 0:0

63e minuut.
de Parintins geeft een hoge lob. Mezenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola verovert de bal door een tackle van achteren. Ponte de Brito rent richting de bal. Ponte de Brito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Taquara passt de bal met de wreef. Gonzaga rent richting de bal. de Parintins rent richting de bal. Gonzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
de Parintins rent richting de bal. Garrincha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha geeft een lange en hoge pass. Plutão bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutão geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. E. Little Phil 48%, Uberlândia EC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S. E. Little Phil - Uberlândia EC 0:0