Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aghilas Pao fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 22.5
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


30e minuut.
Traoré met een sublieme pass. Rivière bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivière probeert naar een medespeler te passen. Massot is nu in balbezit. Massot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aghilas - Pao fc 1:0

34e minuut.
Gianessi rent richting de bal. Delamontagne rent richting de bal. Gianessi begaat een overtreding. Gianessi krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Rivière heeft problemen om de bal te vangen. Nicolaï bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivière schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rivière is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aghilas 49%, Pao fc 51%.
Aghilas - Pao fc 1:0

58e minuut.
Traoré passt de bal zonder na te denken. Chambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambon probeert naar een medespeler te passen. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Ttan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traoré onderschept slim de pass. Traoré speelt de bal door. Massot rent richting de bal. Massot haalt uit met een fantastische trap. Plessis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Vallet met een sublieme pass. Ttan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rochet. Rochet krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klungelig pakt Garreau de bal. Vallet rent richting de bal. Vallet probeert naar een medespeler te passen. Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Gianessi is nu in balbezit. Vallet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gianessi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garreau met een snel genomen vrije trap. Massot is nu in balbezit. Lenglet bereikt de bal nog maar net als eerste. Massot verovert de bal door een tackle van achteren. Massot draait met de bal, schiet en ... Plessis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aghilas 60%, Pao fc 40%.
Aghilas - Pao fc 1:0