Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les gaziers à bretelles Dynamo Chalon ss
Normal Tactiek vodka
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 28.6
slecht Schieten goed
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde passt de bal zonder na te denken. Pons is nu in balbezit. Pons haalt uit met een fantastische trap. Chevalier probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - Dynamo Chalon ss 0:1

20e minuut.
Legros passt de bal in één keer door. Caillaud probeert de bal aan de voet te houden. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde haalt uit met een fantastische trap. Varlet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - Dynamo Chalon ss 0:2

27e minuut.
Caillaud probeert naar een medespeler te passen. Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottenet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cottenet krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Baudoin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leduc met een snelle inworp. Auribault rent richting de bal. Auribault geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pons heeft problemen om de bal te vangen. Chevalier is nu in balbezit. Pons onderschept slim de pass. Pons haalt uit met een fantastische trap. Varlet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - Dynamo Chalon ss 0:3

36e minuut.
Garde verovert de bal door een tackle van achteren. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Garde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pons is nu in balbezit. Pons draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - Dynamo Chalon ss 0:4

37e minuut.
Auribault probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Laville de bal. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les gaziers à bretelles 64%, Dynamo Chalon ss 36%.
Les gaziers à bretelles - Dynamo Chalon ss 0:4

50e minuut.
Hamel rent richting de bal. Hamel passt de bal in één keer door. Daar is Bataille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pons rent richting de bal. Pons schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel probeert naar een medespeler te passen. Grillet rent richting de bal. Grillet geeft de bal voor. Pons geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Leleu verovert de bal door een tackle van achteren. Legros met een sublieme pass. Garde rent richting de bal. Pons rent richting de bal. Pons schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde passt de bal met de wreef. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons draait met de bal, schiet en ... Varlet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - Dynamo Chalon ss 0:5

73e minuut.
Garde schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Varlet trapt de bal weg van het doel. Garde heeft problemen om de bal te vangen. Garde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bataille is nu in balbezit. Hamel verovert de bal door een tackle van achteren. Hamel passt de bal zonder na te denken. Garde heeft problemen om de bal te vangen. Garde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wallet passt de bal in één keer door. Leleu is nu in balbezit. Leleu passt de bal in één keer door. Laville bereikt de bal nog maar net als eerste. Laville haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Chevalier geeft een hoge lob. Inworp. Hamel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Clichy geeft een hoge lob. Chevalier is nu in balbezit. Pons onderschept slim de pass. Garde is nu in balbezit. Garde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Legros de bal. Leleu is nu in balbezit. Hamel probeert naar een medespeler te passen. Garde is nu in balbezit. Garde draait met de bal, schiet en ... Varlet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - Dynamo Chalon ss 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les gaziers à bretelles 61%, Dynamo Chalon ss 39%.
Les gaziers à bretelles - Dynamo Chalon ss 0:6