Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
laix junior Pao fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 22.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Diot geeft een hoge lob. Daar is Bour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tisserand rent richting de bal. Tisserand schiet op doel. Varlet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - Pao fc 0:1

15e minuut.
Nicolaï passt de bal met de wreef. Tisserand is nu in balbezit. Martial verovert de bal door een tackle van achteren. Vallet onderschept slim de pass. Vallet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dupas kopt de bal weg. Bosquier heeft problemen om de bal te vangen. Cabaye rent richting de bal. Bosquier rent richting de bal. Bosquier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Koch controleert de bal met de borst. Cabaye speelt de bal door. Bosquier rent richting de bal. Bosquier draait met de bal, schiet en ... Plessis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
laix junior - Pao fc 1:1

45e minuut.
Bour geeft een hoge lob. Inworp. Koch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vallet is nu in balbezit. Vallet passt de bal in één keer door. Varlet bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: laix junior 48%, Pao fc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
laix junior - Pao fc 1:1

49e minuut.
Vallet rent richting de bal. Bour onderschept slim de pass. Bour passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bosquier de bal. Bosquier haalt uit met een fantastische trap. Plessis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Dupas onderschept slim de pass. Dupas passt de bal zonder na te denken. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand haalt uit met een fantastische trap. Bour probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - Pao fc 1:2

58e minuut.
Chambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Chambon begaat een overtreding. Flores is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dupas wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Le Bras speelt de bal door. Vallet rent richting de bal. Vallet speelt de bal door. Tisserand is nu in balbezit. Tisserand haalt uit met een fantastische trap. Varlet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bour de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambon is nu in balbezit. Bosquier verovert de bal door een tackle van achteren. Bosquier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cisowski kopt de bal weg. Flores probeert de bal aan de voet te houden. Vallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand is nu in balbezit. Tisserand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cisowski met een sublieme pass. Dupas probeert de bal aan de voet te houden. Vallet rent richting de bal. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
laix junior - Pao fc 1:3

82e minuut.
Martial geeft een lange en hoge pass. Koch is nu in balbezit. Le Bras begaat een overtreding. Le Bras krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Lévy rent richting de bal. Flores speelt de bal door. Daar is Bosquier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabaye is nu in balbezit. Cabaye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: laix junior 56%, Pao fc 44%.
laix junior - Pao fc 1:3