Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gicasoft.it Funky Boys
xxx_2021 Tactiek ISABELL
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
53.4 gemiddelde waardering 53
very good Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen good


10e minuut.
İncebelli is nu in balbezit. Berglund onderschept slim de pass. Berglund passt de bal in één keer door. Benalcazar rent richting de bal. Benalcazar draait met de bal, schiet en ... Popajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Tigulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tigulea geeft een hoge lob. Berglund heeft problemen om de bal te vangen. Berglund geeft de bal voor. Benalcazar krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Popajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Funky Boys 0:1

29e minuut.
Mordal onderschept slim de pass. Mordal speelt de bal door. Rõõmussaar bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Dankerlui geeft de bal voor. Selymes rent richting de bal. Selymes geeft de bal voor. Daar is Landín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mordal speelt de bal door. Anemodouras is nu in balbezit. Anemodouras geeft een hoge lob. van Lent is nu in balbezit. van Lent haalt uit met een fantastische trap. Kurmanovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore geeft de bal voor. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gicasoft.it - Funky Boys 1:1

38e minuut.
Rõõmussaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Berglund schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rõõmussaar raakt geblesseerd tijdens het duel. İncebelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Janatka passt de bal zonder na te denken. Berglund is nu in balbezit. Berglund probeert naar een medespeler te passen. Benalcazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Benalcazar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Popajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 35%, Funky Boys 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gicasoft.it - Funky Boys 1:1

73e minuut.
Klungelig pakt Tigulea de bal. Berglund is nu in balbezit. Met opzet legt Tigulea zijn tegenspeler op de grond. Tigulea krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Claymore met de inworp. Anemodouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Anemodouras passt de bal met de wreef. Rõõmussaar is nu in balbezit. Rõõmussaar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 36%, Funky Boys 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gicasoft.it - Funky Boys 1:1