Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GI@NTEAM uc Camogliese
4213 Tactiek newq
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 56.3
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Tringov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tringov controleert de bal met de borst. Tringov geeft een hoge lob. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ţugui speelt de bal door. Gämperle is nu in balbezit. Gämperle passt de bal in één keer door. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - uc Camogliese 1:0

24e minuut.
Kurkutis kopt de bal weg. Daar is Dzirneklis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camarda. Camarda krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kurkutis verovert de bal door een tackle van achteren. Camarda rent richting de bal. Kurkutis verovert de bal door een tackle van achteren. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GI@NTEAM 44%, uc Camogliese 56%.
GI@NTEAM - uc Camogliese 1:0

72e minuut.
Bryce passt de bal met de wreef. Stafidă rent richting de bal. François rent richting de bal. Tringov is nu in balbezit. Tringov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Dzirneklis rent richting de bal. Dzirneklis geeft een hoge lob. Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gämperle schiet op doel. Girgenti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GI@NTEAM 46%, uc Camogliese 54%.
GI@NTEAM - uc Camogliese 1:0