Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
red army pimonte gicasoft.it
zio pino 1 Tactiek xxx_2022_442
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.3 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Tigulea passt de bal zonder na te denken. Mordal rent richting de bal. Mordal passt de bal zonder na te denken. Landín rent richting de bal. Landín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Landín passt de bal in één keer door. Ţugulea heeft problemen om de bal te vangen. Ţugulea speelt de bal door. van Lent is nu in balbezit. van Lent schiet op doel. Rąbek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - gicasoft.it 0:1

38e minuut.
Ujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujdur geeft een hoge lob. Inworp. Lapenna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamparini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red army pimonte 57%, gicasoft.it 43%.
red army pimonte - gicasoft.it 0:1

47e minuut.
Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea onderschept slim de pass. Ţugulea passt de bal zonder na te denken. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent schiet op doel. Rąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
van Lent geeft de bal voor. Landín is nu in balbezit. Lapenna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Landín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Landín neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rąbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

63e minuut.
Cimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin is nu in balbezit. van Lent verovert de bal door een tackle van achteren. van Lent draait met de bal, schiet en ... Rąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - gicasoft.it 0:2

65e minuut.
Tigulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tigulea geeft een hoge lob. Ţugulea heeft problemen om de bal te vangen. Ţugulea geeft een hoge lob. Landín maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Landín geeft een lange en hoge pass. İncebelli is nu in balbezit. İncebelli passt de bal met de wreef. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín draait met de bal, schiet en ... Rąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Anemodouras kopt de bal weg. Mordal geeft een hoge lob. Daar is Gusin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Lent rent richting de bal. van Lent draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mordal met een sublieme pass. İncebelli rent richting de bal. İncebelli speelt de bal door. Landín is nu in balbezit. Landín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
İncebelli bereikt de bal nog maar net als eerste. İncebelli passt de bal met de wreef. Landín is nu in balbezit. Landín haalt uit met een fantastische trap. Rąbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - gicasoft.it 0:3

90e minuut.
Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordal is nu in balbezit. Mordal passt de bal zonder na te denken. van Lent rent richting de bal. van Lent haalt uit met een fantastische trap. Rąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Lent rent richting de bal. van Lent haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - gicasoft.it 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red army pimonte 66%, gicasoft.it 34%.
red army pimonte - gicasoft.it 0:4