Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nondimeno red army pimonte
OFFOFFcrn7 Tactiek zio pino 1
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
61.6 gemiddelde waardering 39
formidable Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen average


14e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Barbieri passt de bal zonder na te denken. Patetta rent richting de bal. Patetta geeft de bal voor. Metra maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Potestà passt de bal met de wreef. Patetta rent richting de bal. Patetta speelt de bal door. Daar is Barbieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Port bereikt de bal nog maar net als eerste. Patetta verovert de bal door een tackle van achteren. Patetta geeft een lange en hoge pass. Metra rent richting de bal. Metra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - red army pimonte 1:0

21e minuut.
Drewniak passt de bal zonder na te denken. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni passt de bal met de wreef. Barbieri rent richting de bal. Barbieri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Drewniak kopt de bal weg. Pescetto heeft problemen om de bal te vangen. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - red army pimonte 2:0

27e minuut.
Patetta speelt de bal door. Daar is Barbieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbieri geeft een lange en hoge pass. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Gusin kopt de bal weg. Metra is nu in balbezit. Metra speelt de bal door. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel. Rąbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Plaček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cimini met een snelle inworp. Lapenna rent richting de bal. Lapenna geeft een hoge lob. Ślusarski springt en kopt de bal. Whitham probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eggenstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Messerli neemt vlug de vrije trap. Barbieri rent richting de bal. Klungelig pakt Barbieri de bal. Barbieri geeft de bal voor. Pantoni springt en kopt de bal. Rąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plaček bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Lapenna is nu in balbezit. Lapenna met een sublieme pass. Whitham is nu in balbezit. Ślusarski verovert de bal door een tackle van achteren. Ślusarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 36%, red army pimonte 64%.
nondimeno - red army pimonte 2:0

49e minuut.
Barbieri kopt de bal weg. Metra is nu in balbezit. Pantoni rent richting de bal. Pantoni schiet op doel. Rąbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Port probeert naar een medespeler te passen. Messerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak geeft een hoge lob. Metra krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Whitham geeft een hoge lob. Metra kopt de bal weg. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Rąbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Plaček passt de bal in één keer door. Patetta is nu in balbezit. Patetta passt de bal met de wreef. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Drewniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak geeft een hoge lob. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni haalt uit met een fantastische trap. Rąbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - red army pimonte 3:0

71e minuut.
Lapenna kan de bal niet met de borst controleren. Bartalesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartalesi geeft de bal voor. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - red army pimonte 4:0

74e minuut.
Lapenna met een sublieme pass. Zamparini rent richting de bal. Zamparini passt de bal met de wreef. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pantoni is nu in balbezit. Pantoni passt de bal in één keer door. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. Rąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - red army pimonte 5:0

77e minuut.
Patetta rent richting de bal. Patetta passt de bal in één keer door. Bartalesi speelt de bal door. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bartalesi rent richting de bal. Bartalesi passt de bal met de wreef. Patetta probeert naar een medespeler te passen. Whitham bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitham geeft een hoge lob. Rąbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Whitham verovert de bal door een tackle van achteren. Whitham geeft een hoge lob. Pescetto heeft problemen om de bal te vangen. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Metra rent richting de bal. Metra geeft een lange en hoge pass. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - red army pimonte 6:0

88e minuut.
Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni rent richting de bal. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Patetta probeert naar een medespeler te passen. Bartalesi is nu in balbezit. Bartalesi geeft een lange en hoge pass. Metra rent richting de bal. Metra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 25%, red army pimonte 75%.
nondimeno - red army pimonte 6:0