Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
red army pimonte GI@NTEAM
zio pino 1 Tactiek 4213
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
39.3 gemiddelde waardering 56.2
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen excellent


12e minuut.
Plaček geeft de bal voor. Polić-Kamov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Port. Port krijgt een gele kaart. Polić-Kamov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Polić-Kamov kan niet meer verder spelen. Gämperle komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Coto speelt de bal door. Dzirneklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzirneklis probeert naar een medespeler te passen. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco schiet op doel. Rąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Karafa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - GI@NTEAM 0:1

29e minuut.
Gämperle verovert de bal door een tackle van achteren. Gämperle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plaček de bal. Manco rent richting de bal. Manco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dzirneklis kopt de bal weg. Manco rent richting de bal. Manco geeft een hoge lob. Gusin heeft problemen om de bal te vangen. Karafa rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gämperle zal de hoekschop nemen. Manco maakt een snoekduik en kopt de bal. Rąbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Coto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jordáki komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Kurkutis verovert de bal door een tackle van achteren. Kurkutis passt de bal zonder na te denken. Dzirneklis is nu in balbezit. Dzirneklis geeft de bal voor. Manco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - GI@NTEAM 0:2

41e minuut.
Lapenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapenna passt de bal zonder na te denken. Karafa rent richting de bal. Karafa draait met de bal, schiet en ... Rąbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red army pimonte 71%, GI@NTEAM 29%.
red army pimonte - GI@NTEAM 0:2

48e minuut.
Talapa geeft een hoge lob. Zamparini kopt de bal weg. Le Du probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ślusarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarski draait met de bal, schiet en ... Popol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - GI@NTEAM 1:2

49e minuut.
Dzirneklis probeert naar een medespeler te passen. Le Du heeft problemen om de bal te vangen. Le Du geeft een hoge lob. Manco is nu in balbezit. Manco haalt uit met een fantastische trap. Rąbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karafa is nu in balbezit. Karafa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - GI@NTEAM 1:3

51e minuut.
Le Du geeft de bal voor. Dzirneklis rent richting de bal. Dzirneklis speelt de bal door. Jordáki rent richting de bal. Jordáki schiet op doel. Rąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kurkutis passt de bal in één keer door. Dzirneklis is nu in balbezit. Dzirneklis probeert naar een medespeler te passen. Jordáki rent richting de bal. Jordáki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gusin geeft een hoge lob. Daar is Karafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescetto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karafa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karafa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gämperle passt de bal in één keer door. Daar is Rimondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki draait met de bal, schiet en ... Rąbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - GI@NTEAM 1:4

72e minuut.
Plaček geeft een lange en hoge pass. Gämperle rent richting de bal. Gämperle geeft een hoge lob. Karafa rent richting de bal. Karafa draait met de bal, schiet en ... Rąbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pescetto de bal. Karafa rent richting de bal. Karafa draait met de bal, schiet en ... Rąbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Dzirneklis kopt de bal weg. Klungelig pakt Manco de bal. Jordáki rent richting de bal. Jordáki schiet op doel. Rąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Manco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dzirneklis de bal. Dzirneklis passt de bal met de wreef. Manco rent richting de bal. Manco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Zamparini rent richting de bal. Dzirneklis onderschept slim de pass. Dzirneklis met een sublieme pass. Karafa rent richting de bal. Karafa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - GI@NTEAM 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red army pimonte 64%, GI@NTEAM 36%.
red army pimonte - GI@NTEAM 1:5