Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nondimeno Real British
OFFOFFcrn7 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
44 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64.1 gemiddelde waardering 43.6
outstanding Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


6e minuut.
Messerli is nu in balbezit. Messerli passt de bal met de wreef. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bonardi trapt de bal weg van het doel. Patetta is nu in balbezit. Patetta passt de bal zonder na te denken. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Bonardi bokst de bal weg. Dardaryan kopt de bal weg. Patetta is nu in balbezit. Patetta passt de bal in één keer door. Pantoni rent richting de bal. Pantoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Real British 1:0

14e minuut.
Cristaldi probeert de bal met de borst te controleren. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Real British 2:0

16e minuut.
Preci speelt de bal door. Metra is nu in balbezit. Metra passt de bal in één keer door. Pantoni heeft problemen om de bal te vangen. Pantoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Real British 3:0

17e minuut.
Klungelig pakt Kompany de bal. Pantoni verovert de bal door een tackle van achteren. Pantoni probeert naar een medespeler te passen. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra schiet op doel. Bonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Gajdziński rent richting de bal. Gajdziński geeft een lange en hoge pass. Metra kopt de bal weg. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni schiet op doel. Bonardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Real British 4:0

21e minuut.
Patetta speelt de bal door. Pantoni rent richting de bal. Pantoni passt de bal zonder na te denken. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Whitham met de inworp. Patetta geeft een lange en hoge pass. Metra probeert de bal met de borst te controleren. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patetta met een snelle inworp. Preci met een sublieme pass. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Bonardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Barbieri geeft de bal voor. Metra geeft een hoge lob. Pantoni rent richting de bal. Pantoni draait met de bal, schiet en ... Bonardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Real British 5:0

29e minuut.
Barbieri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Metra de bal. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Real British 6:0

37e minuut.
Inworp. Patetta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pantoni de bal. Pantoni schiet op doel. Bonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Whitham geeft een lange en hoge pass. Patetta kopt de bal weg. Pantoni rent richting de bal. Metra is nu in balbezit. Metra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Drewniak kopt de bal weg. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni passt de bal zonder na te denken. Daar is Barbieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbieri schiet op doel. Bonardi bokst de bal weg. Metra rent richting de bal. Metra draait met de bal, schiet en ... Bonardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Real British 7:0

44e minuut.
Cenamor passt de bal in één keer door. Cotoviţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotoviţchi passt de bal zonder na te denken. Kompany is nu in balbezit. Kompany haalt uit met een fantastische trap. Eggenstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Whitham heeft problemen om de bal te vangen. Kompany is nu in balbezit. Kompany draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Whitham bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Real British 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 25%, Real British 75%.
nondimeno - Real British 7:1

48e minuut.
Gawlicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Gajdziński de bal. Cenamor begaat een overtreding. Cenamor krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Metra probeert naar een medespeler te passen. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri passt de bal met de wreef. Pantoni rent richting de bal. Pantoni schiet op doel. Bonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Real British 8:1

56e minuut.
Patetta speelt de bal door. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni passt de bal in één keer door. Metra is nu in balbezit. Metra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gajdziński met een sublieme pass. Dardaryan rent richting de bal. Dardaryan geeft een hoge lob. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni schiet op doel. Bonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Bouaron de bal onder controle te krijgen. Patetta is nu in balbezit. Patetta met een sublieme pass. Metra rent richting de bal. Metra draait met de bal, schiet en ... Bonardi bokst de bal weg. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Real British 9:1

69e minuut.
Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Preci rent richting de bal. Preci probeert naar een medespeler te passen. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni haalt uit met een fantastische trap. Bonardi bokst de bal weg. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Patetta rent richting de bal. Patetta passt de bal met de wreef. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri schiet op doel. Bonardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Real British 10:1

75e minuut.
Inworp. Preci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri geeft een lange en hoge pass. Metra krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pantoni is nu in balbezit. Pantoni met een sublieme pass. Patetta geeft een hoge lob. Barbieri krijgt zijn hoofd ertegen. Bonardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Real British 11:1

80e minuut.
Bonardi speelt de bal door. Drewniak kopt de bal weg. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Real British 12:1

84e minuut.
Preci passt de bal zonder na te denken. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri speelt de bal door. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni draait met de bal, schiet en ... Bonardi bokst de bal weg. Metra rent richting de bal. Metra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Real British 13:1

86e minuut.
Barbieri verovert de bal door een tackle van achteren. Barbieri probeert naar een medespeler te passen. Metra is nu in balbezit. Metra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Patetta geeft een hoge lob. Bouaron probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Preci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Metra springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pantoni rent richting de bal. Metra is nu in balbezit. Metra passt de bal zonder na te denken. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Real British 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 24%, Real British 76%.
nondimeno - Real British 14:1