Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Flora Rain Street
541-3 Tactiek BluRain
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 48
average Schieten very good
weak Passen good
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszenda passt de bal met de wreef. Houtman rent richting de bal. Houtman geeft een hoge lob. Kiese krijgt zijn hoofd ertegen. Płotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Maculewicz onderschept slim de pass. Kiese is nu in balbezit. Maculewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maculewicz krijgt een gele kaart. Kiese is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tepšić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Płotka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kiese rent richting de bal. Furlong rent richting de bal. Kiese rent richting de bal. Furlong rent richting de bal. Furlong haalt uit met een fantastische trap. Płotka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anasiak onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Furlong neemt de hoekschop. Tepšić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Furlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlong passt de bal met de wreef. Kiese is nu in balbezit. Kiese schiet op doel. Płotka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Rain Street 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 67%, Rain Street 33%.
Sporting Flora - Rain Street 0:1

48e minuut.
Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Houtman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Houtman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kiese maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Burliga is nu in balbezit. Burliga passt de bal zonder na te denken. Budija rent richting de bal. Budija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Flora - Rain Street 1:1

60e minuut.
Inworp. Oniṣoarã komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Oszenda heeft problemen om de bal te vangen. Kiese rent richting de bal. Giżycki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giżycki krijgt een gele kaart. Kiese is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tepšić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Płotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Maculewicz geeft een lange en hoge pass. Byboth heeft problemen om de bal te vangen. Budija is nu in balbezit. Budija haalt uit met een fantastische trap. Bárcena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Rain Street 2:1

72e minuut.
Anasiak geeft de bal voor. Inworp. Byboth met een snelle inworp. Oszenda geeft de bal voor. Furlong krijgt zijn hoofd ertegen. Płotka bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Houtman speelt de bal door. Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszenda speelt de bal door. Furlong is nu in balbezit. Furlong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sáenz geeft een hoge lob. Rousák speelt de bal door. Klungelig pakt Giżycki de bal. Kiese is nu in balbezit. Kiese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 62%, Rain Street 38%.
Sporting Flora - Rain Street 2:1