Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyoming MagicaFonte
Paulo Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 24.9
very good Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Apicella speelt de bal door. Lesueur is nu in balbezit. Lesueur geeft een hoge lob. Moujtahid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moujtahid schiet op doel. Scannapieco bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lesueur geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moujtahid springt en kopt de bal. Scannapieco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - MagicaFonte 1:0

3e minuut.
Fatigato met een sublieme pass. Amati heeft problemen om de bal te vangen. Mikula verovert de bal door een tackle van achteren. Mikula draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Moliterno geeft een hoge lob. Lesueur heeft problemen om de bal te vangen. Lesueur geeft een hoge lob. Mikula kopt de bal weg. Moujtahid bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Moujtahid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikula is nu in balbezit. Lutz is nu in balbezit. Daar is Lutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - MagicaFonte 2:0

12e minuut.
Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Lutz probeert naar een medespeler te passen. Moujtahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Moujtahid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - MagicaFonte 3:0

15e minuut.
Mätschke geeft de bal voor. Mikula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rastello krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Inworp. Äärmaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lutz probeert naar een medespeler te passen. Mikula rent richting de bal. Mikula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Moliterno met een sublieme pass. Lesueur is nu in balbezit. Lesueur passt de bal in één keer door. Moujtahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Moujtahid draait met de bal, schiet en ... Scannapieco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Lutz geeft de bal voor. Bellacchi heeft problemen om de bal te vangen. Mikula bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - MagicaFonte 4:0

40e minuut.
Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Lutz speelt de bal door. Mikula is nu in balbezit. Mikula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mikula rent richting de bal. Moliterno rent richting de bal. Moujtahid rent richting de bal. Moujtahid draait met de bal, schiet en ... Scannapieco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - MagicaFonte 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyoming 24%, MagicaFonte 76%.
Wyoming - MagicaFonte 5:0

49e minuut.
Lutz rent richting de bal. Camisasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lutz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Apicella kopt de bal weg. Moujtahid is nu in balbezit. Camisasca is nu in balbezit. Moujtahid onderschept slim de pass. Moujtahid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - MagicaFonte 6:0

61e minuut.
Lesueur onderschept slim de pass. Lesueur geeft de bal voor. Bellacchi controleert de bal met de borst. Moujtahid rent richting de bal. Moujtahid draait met de bal, schiet en ... Scannapieco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - MagicaFonte 7:0

64e minuut.
Amati rent richting de bal. Apicella bereikt de bal nog maar net als eerste. Apicella passt de bal zonder na te denken. Lesueur is nu in balbezit. Lesueur geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Amati bereikt de bal nog maar net als eerste. Apicella verovert de bal door een tackle van achteren. Apicella probeert naar een medespeler te passen. Mikula bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - MagicaFonte 8:0

72e minuut.
Strangio rent richting de bal. Strangio passt de bal in één keer door. Rossani rent richting de bal. Moujtahid onderschept slim de pass. Moujtahid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Apicella kopt de bal weg. Mikula probeert de bal aan de voet te houden. Moujtahid rent richting de bal. Mikula is nu in balbezit. Mikula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyoming 33%, MagicaFonte 67%.
Wyoming - MagicaFonte 8:0