Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B. Rebels occhi della tigre
petisso Tactiek occhi dela tigre
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
52.3 gemiddelde waardering 54.3
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Turkaz probeert naar een medespeler te passen. Françes bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączka onderschept slim de pass. Łączka schiet op doel. Abrahamyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - occhi della tigre 0:1

19e minuut.
Françes geeft een hoge lob. Vescovi kopt de bal weg. Hoekema bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica onderschept slim de pass. Soplica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Łączka rent richting de bal. Françes is nu in balbezit. Françes met een sublieme pass. Turkaz rent richting de bal. Turkaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalnoki met een snelle inworp. Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkaz haalt uit met een fantastische trap. Abrahamyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - occhi della tigre 0:2

32e minuut.
Benia geeft een hoge lob. Inworp. Dalnoki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brezeanu speelt de bal door. Turkaz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hoekema onderschept slim de pass. Hoekema geeft een hoge lob. Łączka rent richting de bal. Łączka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - occhi della tigre 0:3

41e minuut.
Sarafian onderschept slim de pass. Jodłowiec is nu in balbezit. Jodłowiec geeft de bal voor. Turkaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turkaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Łączka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - occhi della tigre 0:4

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Sarafian de bal onder controle te krijgen. Kurtolli geeft de bal voor. Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Turkaz de bal. Turkaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B. Rebels 49%, occhi della tigre 51%.
B. Rebels - occhi della tigre 0:4

51e minuut.
Kurtolli rent richting de bal. Kurtolli geeft een lange en hoge pass. Glaza rent richting de bal. Glaza geeft de bal voor. Vescovi is nu in balbezit. Doubera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vescovi is nu in balbezit. Vescovi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - occhi della tigre 1:4

52e minuut.
Dalnoki passt de bal in één keer door. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak met een sublieme pass. Vescovi rent richting de bal. Vescovi schiet op doel. Doubera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Łączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączka met een sublieme pass. Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkaz draait met de bal, schiet en ... Abrahamyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - occhi della tigre 1:5

59e minuut.
Dalnoki geeft een lange en hoge pass. Turkaz rent richting de bal. Corbea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turkaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turkaz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Moura is nu in balbezit. Moura probeert naar een medespeler te passen. Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica schiet op doel. Doubera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - occhi della tigre 2:5

66e minuut.
Dalnoki probeert naar een medespeler te passen. Brezeanu rent richting de bal. Łączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - occhi della tigre 2:6

70e minuut.
Kurtolli geeft een hoge lob. Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkaz passt de bal in één keer door. Łączka is nu in balbezit. Łączka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - occhi della tigre 2:7

75e minuut.
de la Osa kopt de bal weg. Buitenspel voor Soplica. Goede buitenspelval van de verdediging. Szuszkiewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Łączka rent richting de bal. Łączka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - occhi della tigre 2:8

79e minuut.
Kurtolli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brezeanu rent richting de bal. Brezeanu speelt de bal door. Kurtolli rent richting de bal. Kurtolli draait met de bal, schiet en ... Abrahamyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Soplica rent richting de bal. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica begaat een overtreding. Sarafian roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sarafian kan niet meer verder spelen. Spolti komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Moura met een sublieme pass. Soplica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoekema. Hoekema krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Dalnoki rent richting de bal. Dalnoki speelt de bal door. Turkaz rent richting de bal. Turkaz schiet op doel. Abrahamyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - occhi della tigre 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B. Rebels 49%, occhi della tigre 51%.
B. Rebels - occhi della tigre 2:9