Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.F. Ambra 1968 Mandraccio
FF ANOMALO ZOT2 Tactiek Mandro884
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.9 gemiddelde waardering 43.7
very good Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen good


7e minuut.
Inworp. Rotolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Remondi speelt de bal door. Kędzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzior draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ogryzek is nu in balbezit. Kędzior verovert de bal door een tackle van achteren. Erroi is nu in balbezit. Kędzior rent richting de bal. Kędzior draait met de bal, schiet en ... Zinzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Mandraccio 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Santia de bal. Santia geeft de bal voor. Erroi kopt de bal weg. Erroi rent richting de bal. Erroi draait met de bal, schiet en ... Zinzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Stubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Stubiński passt de bal in één keer door. Santia rent richting de bal. Mourtas verovert de bal door een tackle van achteren. Mourtas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nahajło rent richting de bal. Nahajło passt de bal met de wreef. Erroi is nu in balbezit. Erroi haalt uit met een fantastische trap. Zinzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Mandraccio 2:0

42e minuut.
Kędzior kopt de bal weg. Klungelig pakt Spinu de bal. Erroi rent richting de bal. Rotolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 46%, Mandraccio 54%.
F.F. Ambra 1968 - Mandraccio 2:0

47e minuut.
Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryzek is nu in balbezit. Ogryzek geeft de bal voor. Mourtas rent richting de bal. Mourtas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Stubiński rent richting de bal. Stubiński passt de bal zonder na te denken. Mourtas speelt de bal door. Minicuci rent richting de bal. Minicuci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zambito geeft een lange en hoge pass. Nahajło kopt de bal weg. Daar is Gałuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erroi rent richting de bal. Erroi draait met de bal, schiet en ... Zinzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Stubiński geeft de bal voor. Rab controleert de bal met de borst. Rab geeft de bal voor. Minicuci rent richting de bal. Minicuci haalt uit met een fantastische trap. Zamati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Kędzior rent richting de bal. Kędzior passt de bal zonder na te denken. Mourtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński haalt uit met een fantastische trap. Zamati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Minicuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Minicuci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Mandraccio 2:1

65e minuut.
Baidinger speelt de bal door. Minicuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Camerlengo ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Camerlengo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Minicuci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stubiński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryzek geeft een lange en hoge pass. Erroi rent richting de bal. Kędzior is nu in balbezit. Kędzior schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Mandraccio 3:1

81e minuut.
Buitenspel voor Erroi. Goede buitenspelval van de verdediging. Gałuszyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Minicuci kopt de bal weg. Klungelig pakt Mourtas de bal. Mourtas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Zbarakh passt de bal in één keer door. Nahajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahajło speelt de bal door. Kędzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzior haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 59%, Mandraccio 41%.
F.F. Ambra 1968 - Mandraccio 3:1