Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mandraccio F.F. Ambra 1968
Mandro884 Tactiek FF AN tre5
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
41.6 gemiddelde waardering 51.5
average Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Rotolo passt de bal met de wreef. Remondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Remondi passt de bal in één keer door. Erroi is nu in balbezit. Erroi schiet op doel. Zinzi bokst de bal weg.

8e minuut.
Camerlengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerlengo geeft de bal voor. Erroi rent richting de bal. Erroi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - F.F. Ambra 1968 0:1

14e minuut.
Ciurli geeft de bal voor. Banfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Banfi met een sublieme pass. Rotolo is nu in balbezit. Rotolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - F.F. Ambra 1968 0:2

30e minuut.
Anselmi passt de bal in één keer door. Ciurli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurli geeft een lange en hoge pass. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi draait met de bal, schiet en ... Zinzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Remondi heeft problemen om de bal te vangen. Remondi met een sublieme pass. Erroi is nu in balbezit. Erroi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Camerlengo geeft de bal voor. Remondi is nu in balbezit. Remondi geeft een lange en hoge pass. Rotolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotolo schiet op doel. Zinzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Milică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi haalt uit met een fantastische trap. Zinzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - F.F. Ambra 1968 0:3

38e minuut.
Gobetto is nu in balbezit. Gobetto passt de bal zonder na te denken. Erroi is nu in balbezit. Erroi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - F.F. Ambra 1968 0:4

43e minuut.
Klungelig pakt Minicuci de bal. Anselmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anselmi probeert naar een medespeler te passen. Rotolo is nu in balbezit. Rotolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 54%, F.F. Ambra 1968 46%.
Mandraccio - F.F. Ambra 1968 0:4

46e minuut.
Favilli komt het veld opgelopen. Nahajło komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Santia kopt de bal weg. Daar is Anselmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anselmi probeert naar een medespeler te passen. Favilli is nu in balbezit. Favilli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Milică verovert de bal door een tackle van achteren. Milică geeft een hoge lob. Minicuci kopt de bal weg. Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică passt de bal met de wreef. Favilli rent richting de bal. Favilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - F.F. Ambra 1968 0:5

69e minuut.
Rab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stubiński geeft een lange en hoge pass. Banfi kopt de bal weg. Favilli rent richting de bal. Favilli geeft een hoge lob. Zinzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nahajło maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Spinu de bal. Nahajło rent richting de bal. Nahajło geeft een hoge lob. Favilli is nu in balbezit. Favilli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Nahajło geeft een lange en hoge pass. Daar is Rotolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogryzek is nu in balbezit. Rotolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotolo haalt uit met een fantastische trap. Zinzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - F.F. Ambra 1968 0:6

83e minuut.
Ogryzek geeft een lange en hoge pass. Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek speelt de bal door. Minicuci is nu in balbezit. Minicuci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 56%, F.F. Ambra 1968 44%.
Mandraccio - F.F. Ambra 1968 0:6