Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Verona F.F. Ambra 1968
433 ACV pro Gun Tactiek ANOMALO XW2
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 52.3
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Nahajło is nu in balbezit. Nahajło geeft een lange en hoge pass. Zbarakh kopt de bal weg. Daar is Kędzior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędzior geeft een hoge lob. Li Fraine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi draait met de bal, schiet en ... Li Fraine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - F.F. Ambra 1968 0:1

15e minuut.
Daar is Nahajło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meomartino is nu in balbezit. Nahajło onderschept slim de pass. Nahajło geeft een hoge lob. Erroi krijgt zijn hoofd ertegen. Li Fraine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Zambito bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nuzzi passt de bal zonder na te denken. Stramaccioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramaccioni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Verona - F.F. Ambra 1968 1:1

34e minuut.
Daar is Stramaccioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remondi is nu in balbezit. Remondi passt de bal met de wreef. Kędzior is nu in balbezit. Kędzior draait met de bal, schiet en ... Li Fraine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Paduli kopt de bal weg. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Palma. De Palma krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De Palma kopt de bal weg. Paduli rent richting de bal. Paduli met een sublieme pass. Daar is Kędzior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędzior haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Verona 70%, F.F. Ambra 1968 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Verona - F.F. Ambra 1968 1:1

54e minuut.
Inworp. Nahajło met een snelle inworp. Daar is Santia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santia geeft een lange en hoge pass. Taveri onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Erroi verovert de bal door een tackle van achteren. Kędzior rent richting de bal. Kędzior draait met de bal, schiet en ... Fregapane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Li Fraine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - F.F. Ambra 1968 1:2

87e minuut.
Taveri verovert de bal door een tackle van achteren. Zbarakh is nu in balbezit. Zbarakh geeft een lange en hoge pass. Erroi heeft problemen om de bal te vangen. Erroi draait met de bal, schiet en ... Li Fraine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Nahajło raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sciortino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Verona 81%, F.F. Ambra 1968 19%.
A.C. Verona - F.F. Ambra 1968 1:2