Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ElChipaBbq&Food Playboyteam
Normal Tactiek New thing 3
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 50.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen average


6e minuut.
Infanti met een harde bal richting middenveld. Perti kopt de bal weg. Daar is Acerrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferré rent richting de bal. Ferré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ghiţescu passt de bal met de wreef. Daar is Ideker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ideker probeert naar een medespeler te passen. Ferré is nu in balbezit. Ferré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Playboyteam 0:1

14e minuut.
Aniasi rent richting de bal. Klobúčnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aniasi. Aniasi krijgt een gele kaart. Klobúčnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klobúčnik met een snel genomen vrije trap. Ferré rent richting de bal. Ferré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghiţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caliani met een sublieme pass. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wolff probeert naar een medespeler te passen. Caliani is nu in balbezit. Caliani geeft de bal voor. Ferré rent richting de bal. Ferré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Playboyteam 0:2

23e minuut.
Caliani passt de bal in één keer door. Perti rent richting de bal. Perti passt de bal zonder na te denken. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Playboyteam 0:3

27e minuut.
Klobúčnik geeft de bal voor. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu passt de bal met de wreef. Ferré is nu in balbezit. Ferré schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Perti met een sublieme pass. Beckovský rent richting de bal. Beckovský passt de bal met de wreef. Ferré rent richting de bal. Ferré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Perti probeert naar een medespeler te passen. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu met een sublieme pass. Perti is nu in balbezit. Perti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Acerrano heeft problemen om de bal te vangen. Infanti speelt de bal door. Ghiţescu kopt de bal weg. Ferré is nu in balbezit. Ferré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pierorazio trapt de bal weg van het doel. Perti kopt de bal weg. Klungelig pakt Costarelli de bal. Ferré rent richting de bal. Ferré schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Perti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckovský rent richting de bal. Beckovský geeft een hoge lob. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Playboyteam 0:4

45e minuut.
Beckovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckovský probeert naar een medespeler te passen. Ferré is nu in balbezit. Ferré haalt uit met een fantastische trap. Infanti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElChipaBbq&Food 88%, Playboyteam 12%.
ElChipaBbq&Food - Playboyteam 0:4

48e minuut.
Perti bereikt de bal nog maar net als eerste. Perti passt de bal zonder na te denken. Beckovský probeert naar een medespeler te passen. Ferré is nu in balbezit. Ferré haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Perti geeft een hoge lob. Bonfante kopt de bal weg. Costarelli is nu in balbezit. Ferré rent richting de bal. Ferré schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ghiţescu passt de bal met de wreef. Perti is nu in balbezit. Perti speelt de bal door. Beckovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckovský geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bonfante geeft een hoge lob. Donelli is nu in balbezit. Donelli geeft een hoge lob. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Playboyteam 0:5

60e minuut.
Klungelig pakt Perti de bal. Perti geeft de bal voor. Daar is Caliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caliani geeft een lange en hoge pass. Ferré is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Donelli heeft problemen om de bal te vangen. Donelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pierorazio de bal. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Ferré is nu in balbezit. Bonfante is nu in balbezit. Ferré onderschept slim de pass. Ferré draait met de bal, schiet en ... Infanti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Playboyteam 0:6

67e minuut.
Ideker onderschept slim de pass. Ideker passt de bal in één keer door. Ghiţescu geeft een lange en hoge pass. Ferré rent richting de bal. Ferré draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Roma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Playboyteam 0:7

77e minuut.
Daar is Bonfante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferré is nu in balbezit. Ferré haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bonfante de bal onder controle te krijgen. Infanti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Playboyteam 0:8

79e minuut.
Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bonfante de bal. Ferré is nu in balbezit. Ferré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pierorazio met een harde bal richting middenveld. Ideker kopt de bal weg. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Playboyteam 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElChipaBbq&Food 85%, Playboyteam 15%.
ElChipaBbq&Food - Playboyteam 0:9