Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ElChipaBbq&Food A.C.POKER
Normal Tactiek R.Baggio
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 33.9
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Gentile onderschept slim de pass. Gentile probeert naar een medespeler te passen. Pezzi rent richting de bal. Pezzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - A.C.POKER 0:1

5e minuut.
Bonfante geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dibari met de inworp. Gușea rent richting de bal. Gușea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Fugazza kopt de bal weg. Acerrano heeft problemen om de bal te vangen. Gușea rent richting de bal. Pezzi is nu in balbezit. Pezzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gușea onderschept slim de pass. Gușea passt de bal zonder na te denken. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi draait met de bal, schiet en ... Infanti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - A.C.POKER 0:2

44e minuut.
Gentile bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentile geeft een hoge lob. De Roma is nu in balbezit. Pezzi is nu in balbezit. Pezzi draait met de bal, schiet en ... Infanti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElChipaBbq&Food 66%, A.C.POKER 34%.
ElChipaBbq&Food - A.C.POKER 0:2

47e minuut.
Sandro passt de bal in één keer door. Pierorazio is nu in balbezit. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea is nu in balbezit. Gușea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - A.C.POKER 0:3

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fugazza met de inworp. Pezzi rent richting de bal. Gușea is nu in balbezit. Gușea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Avagliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avagliano probeert naar een medespeler te passen. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi haalt uit met een fantastische trap. Infanti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - A.C.POKER 0:4

66e minuut.
Gușea rent richting de bal. Gușea geeft de bal voor. Klungelig pakt Bonfante de bal. Pezzi rent richting de bal. Pezzi haalt uit met een fantastische trap. Infanti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Mazzaresi passt de bal zonder na te denken. Inworp. Dibari met de inworp. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gușea is nu in balbezit. Gușea speelt de bal door. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi haalt uit met een fantastische trap. Infanti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De Roma geeft de bal voor. Daar is Pochettino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochettino met een sublieme pass. Dibari bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Costarelli speelt de bal door. Klungelig pakt Dibari de bal. Dibari geeft een lange en hoge pass. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Evaldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pochettino rent richting de bal. Pochettino passt de bal met de wreef. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gușea zal de hoekschop nemen. Acerrano rent richting de bal. Pezzi verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElChipaBbq&Food 76%, A.C.POKER 24%.
ElChipaBbq&Food - A.C.POKER 0:4