Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hitomiko FC FC Porian
352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 20.2
adequate Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mizdrak probeert naar een medespeler te passen. Pleşan is nu in balbezit. Geyik rent richting de bal. Geyik geeft een lange en hoge pass. Bùi Bình springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - FC Porian 1:0

7e minuut.
Rampinelli heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Bình passt de bal in één keer door. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan haalt uit met een fantastische trap. Gambari bokst de bal weg.

9e minuut.
Klungelig pakt Mizdrak de bal. Mizdrak passt de bal zonder na te denken. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - FC Porian 2:0

11e minuut.
Geyik kopt de bal weg. Klungelig pakt Pleşan de bal. Coscione bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gambari niet meer kan verder spelen. Comaro komt het veld opgelopen. da Silva Martins met een snelle inworp. Caldara is nu in balbezit. Bùi Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Peli passt de bal zonder na te denken. Cester is nu in balbezit. Caggeggi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Caggeggi de bal. Caggeggi geeft een hoge lob. Markovinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Adamczuk geeft een hoge lob. Daar is Guariniello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel. Comaro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. Comaro speelt de bal door. Giergiel kopt de bal weg. Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Caldara geeft de bal voor. Atteni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giergiel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Giergiel krijgt een gele kaart. Atteni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Galluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşan geeft een hoge lob. Bùi Bình maakt een snoekduik en kopt de bal. Comaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - FC Porian 3:0

40e minuut.
Giergiel met een sublieme pass. da Silva Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Martins geeft een hoge lob. Pleşan heeft problemen om de bal te vangen. Pleşan haalt uit met een fantastische trap. Comaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Geyik onderschept slim de pass. Geyik geeft een lange en hoge pass. Guariniello heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. Comaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - FC Porian 4:0

44e minuut.
Peli heeft problemen om de bal te vangen. Peli passt de bal in één keer door. Rampinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitomiko FC 25%, FC Porian 75%.
Hitomiko FC - FC Porian 4:0

49e minuut.
Kurčubić geeft de bal voor. Geyik heeft problemen om de bal te vangen. Geyik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pleşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleşan geeft een lange en hoge pass. Paal! Caldara kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bùi Bình speelt de bal door. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan passt de bal met de wreef. Mizdrak is nu in balbezit. Mizdrak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mizdrak rent richting de bal. Mizdrak passt de bal in één keer door. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - FC Porian 5:0

67e minuut.
Adamczuk passt de bal met de wreef. Geyik heeft problemen om de bal te vangen. Geyik probeert naar een medespeler te passen. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - FC Porian 6:0

73e minuut.
Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình probeert naar een medespeler te passen. Mizdrak speelt de bal door. Pleşan rent richting de bal. Pleşan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pleşan probeert de bal aan de voet te houden. Mizdrak met een sublieme pass. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan draait met de bal, schiet en ... Guariniello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Galluzzo is nu in balbezit. Geyik onderschept slim de pass. Geyik geeft een hoge lob. Beniamino heeft problemen om de bal te vangen. Giergiel geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - FC Porian 7:0

88e minuut.
Giergiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giulini rent richting de bal. Giergiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giulini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Giulini kan niet meer verder spelen. Marzani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitomiko FC 29%, FC Porian 71%.
Hitomiko FC - FC Porian 7:0