Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grifone Blacksheeps
pato Tactiek 442 CLASSICO
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 55.9
solide Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Cung is nu in balbezit. Teterko is nu in balbezit. Cung verovert de bal door een tackle van achteren. Cung schiet op doel. Lohrmann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Blacksheeps 0:1

6e minuut.
Christou speelt de bal door. Khadam is nu in balbezit. Christou speelt de bal door. Ziemba rent richting de bal. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan begaat een overtreding. Ziemba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khadam zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cung springt en kopt de bal. Lohrmann bokst de bal weg.

8e minuut.
Christou geeft een lange en hoge pass. Cung kopt de bal weg. Daar is Passatori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann bokst de bal weg.

11e minuut.
Florian geeft de bal voor. Teterko kopt de bal weg. Christou met een sublieme pass. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung draait met de bal, schiet en ... Lohrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Inworp. Florian met een snelle inworp. Arroupe controleert de bal met de borst. Ziemba rent richting de bal. Ziemba draait met de bal, schiet en ... Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buśkiewicz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Blacksheeps 0:2

19e minuut.
Ziemba is nu in balbezit. Buśkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ziemba raakt geblesseerd tijdens het duel. Khadam kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Blacksheeps 0:3

23e minuut.
Daar is Ziemba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadam passt de bal zonder na te denken. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Talvik rent richting de bal. Talvik passt de bal met de wreef. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ziemba schiet op doel. Ioan kopt de bal weg. Passatori heeft problemen om de bal te vangen. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teterko krijgt een gele kaart. Cung moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cung kan niet meer verder spelen. Azəroğlu komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Mosna met de inworp. Fruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruet geeft een hoge lob. Morvai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Blacksheeps 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 59%, Blacksheeps 41%.
grifone - Blacksheeps 1:3

49e minuut.
Talvik probeert naar een medespeler te passen. Khadam is nu in balbezit. Khadam passt de bal met de wreef. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ziemba probeert naar een medespeler te passen. Ioan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buśkiewicz de bal. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pac rent richting de bal. Khadam verovert de bal door een tackle van achteren. Khadam met een sublieme pass. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buśkiewicz de bal. Khadam is nu in balbezit. Khadam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pac probeert de bal met de borst te controleren. De Negri geeft een lange en hoge pass. Buśkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Azəroğlu de bal. Pac is nu in balbezit. Pac met een sublieme pass. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Khadam onderschept slim de pass. Khadam geeft een lange en hoge pass. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 63%, Blacksheeps 37%.
grifone - Blacksheeps 1:3