Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FG Catania CPF I Tragici
Normal Tactiek sfreak
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 57
waardeloos Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Tuunela speelt de bal door. Cima bereikt de bal nog maar net als eerste. Merighetto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merighetto krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Illia probeert naar een medespeler te passen. Allegrini met een sublieme pass. Cima bereikt de bal nog maar net als eerste. Cima geeft de bal voor. Tuunela maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Illia speelt de bal door. Shivhon heeft problemen om de bal te vangen. Shivhon passt de bal in één keer door. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kubílek probeert naar een medespeler te passen. Vărzaru is nu in balbezit. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru schiet op doel. Esu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Shivhon verovert de bal door een tackle van achteren. Shivhon geeft een lange en hoge pass. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:1

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Esu niet meer kan verder spelen. Volpicella komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Bombardieri rent richting de bal. Bombardieri speelt de bal door. Baffoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubílek verovert de bal door een tackle van achteren. Kubílek haalt uit met een fantastische trap. Volpicella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vărzaru springt en kopt de bal. Volpicella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:2

11e minuut.
Daar is Illia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubílek passt de bal in één keer door. Tuunela rent richting de bal. Tuunela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:3

13e minuut.
Shivhon passt de bal met de wreef. Daar is Massafra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Tuunela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Volpicella trapt de bal weg. Cima kopt de bal weg. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Carosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adda onderschept slim de pass. Adda passt de bal in één keer door. Tuunela rent richting de bal. Tuunela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vărzaru kan de bal niet met de borst controleren. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:4

24e minuut.
Inworp. Cima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shivhon geeft een hoge lob. Tuunela rent richting de bal. Tuunela haalt uit met een fantastische trap. Volpicella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Shivhon rent richting de bal. Shivhon passt de bal in één keer door. Tuunela heeft problemen om de bal te vangen. Tuunela haalt uit met een fantastische trap. Volpicella probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:5

29e minuut.
Kubílek passt de bal zonder na te denken. Illia heeft problemen om de bal te vangen. Illia met een sublieme pass. Tuunela is nu in balbezit. Tuunela draait met de bal, schiet en ... Volpicella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kubílek zal de hoekschop nemen. Cima springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Illia rent richting de bal. Kubílek is nu in balbezit. Kubílek geeft een hoge lob. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kubílek kopt de bal weg. Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela draait met de bal, schiet en ... Volpicella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Bombardieri is nu in balbezit. Vărzaru verovert de bal door een tackle van achteren. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:6

35e minuut.
Shivhon met een sublieme pass. Tuunela is nu in balbezit. Klungelig pakt Vărzaru de bal. Vărzaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:7

36e minuut.
Klungelig pakt Bombardieri de bal. Vărzaru rent richting de bal. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:8

38e minuut.
Cima met een sublieme pass. Shivhon is nu in balbezit. Shivhon passt de bal met de wreef. Tuunela is nu in balbezit. Tuunela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Volpicella met een harde bal richting middenveld. Cima kopt de bal weg. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:9

44e minuut.
Leonello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cima passt de bal met de wreef. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Volpicella bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:10

45e minuut.
Leonello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benci komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FG Catania CPF 86%, I Tragici 14%.
FG Catania CPF - I Tragici 0:10

47e minuut.
Calogeri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Massafra probeert de bal met de borst te controleren. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:11

49e minuut.
Inworp. Cima met een snelle inworp. Shivhon geeft de bal voor. Tuunela krijgt zijn hoofd ertegen. Volpicella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:12

50e minuut.
Colombari rent richting de bal. Cima verovert de bal door een tackle van achteren. Cima probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vărzaru de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:13

52e minuut.
Kubílek passt de bal zonder na te denken. Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shivhon probeert naar een medespeler te passen. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Volpicella trapt de bal weg van het doel. Cima kopt de bal weg. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:14

54e minuut.
Cima geeft een hoge lob. Kubílek kopt de bal weg. Klungelig pakt Uliporti de bal. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:15

56e minuut.
Shivhon probeert naar een medespeler te passen. Allegrini is nu in balbezit. Allegrini passt de bal met de wreef. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Adda geeft de bal voor. Inworp. Kubílek met een snelle inworp. Shivhon geeft een hoge lob. Tuunela rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kubílek heeft problemen om de bal te vangen. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:16

63e minuut.
Shivhon passt de bal zonder na te denken. Balistreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Balistreri geeft een lange en hoge pass. Tuunela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Carosi onderschept slim de pass. Daar is Shivhon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shivhon probeert naar een medespeler te passen. Vărzaru heeft problemen om de bal te vangen. Vărzaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:17

66e minuut.
Illia geeft een hoge lob. Cima is nu in balbezit. Cima probeert naar een medespeler te passen. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Calogeri geeft een lange en hoge pass. Vărzaru kopt de bal weg. Daar is Bombardieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:18

69e minuut.
Baffoni geeft de bal voor. Shivhon met een sublieme pass. Tuunela rent richting de bal. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cima bereikt de bal nog maar net als eerste. Cima geeft een hoge lob. Shivhon met een sublieme pass. Tuunela is nu in balbezit. Tuunela schiet op doel. Volpicella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Shivhon onderschept slim de pass. Shivhon passt de bal zonder na te denken. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Uliporti de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Volpicella probeert naar een medespeler te passen. Cima kan de bal niet met de borst controleren. Cima speelt de bal door. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru schiet op doel. Volpicella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Tuunela is nu in balbezit. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunela is nu in balbezit. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vărzaru passt de bal in één keer door. Kubílek is nu in balbezit. Kubílek geeft een hoge lob. Tuunela rent richting de bal. Tuunela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Volpicella trapt de bal weg. Kubílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubílek passt de bal in één keer door. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Catania CPF - I Tragici 0:19

88e minuut.
Daar is Adda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balistreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Balistreri geeft de bal voor. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FG Catania CPF 86%, I Tragici 14%.
FG Catania CPF - I Tragici 0:19