Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski Pietra Milano Villains
quattrone Tactiek Mike 4-2-4
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 28.9
very good Schieten average
excellent Passen poor
good Verdedigen average


4e minuut.
Constantin verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera is nu in balbezit. Constantin verovert de bal door een tackle van achteren. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Marchesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Milano Villains 1:0

6e minuut.
Sõrmus met een snelle inworp. Constantin is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Olivera ... Strafschop! Constantin raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jelassi neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Casamassima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelassi is nu in balbezit. Jelassi passt de bal zonder na te denken. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Inworp. Sõrmus met de inworp. Jelassi geeft een hoge lob. Ocando springt en kopt de bal. Marchesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Milano Villains 2:0

10e minuut.
Casamassima is nu in balbezit. Casamassima passt de bal zonder na te denken. Ocando rent richting de bal. Ocando draait met de bal, schiet en ... Marchesi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

11e minuut.
Casamassima passt de bal in één keer door. Sõrmus heeft problemen om de bal te vangen. Sõrmus geeft een lange en hoge pass. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Casamassima geeft de bal voor. Daar is Ocando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Marchesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Milano Villains 3:0

25e minuut.
Casamassima met een snelle inworp. Jelassi is nu in balbezit. Jelassi passt de bal in één keer door. Constantin rent richting de bal. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Marchesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ağabəyli met een harde bal richting middenveld. Ocando kopt de bal weg. Klungelig pakt Angelillis de bal. Constantin rent richting de bal. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Marchesi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Milano Villains 4:0

28e minuut.
Boella met een sublieme pass. Daar is Croitoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantin onderschept slim de pass. Constantin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Marchesi bokst de bal weg.

36e minuut.
Ocando passt de bal zonder na te denken. Constantin rent richting de bal. Sõrmus speelt de bal door. Ocando is nu in balbezit. Ocando draait met de bal, schiet en ... Marchesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Abacciolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Lemasson is nu in balbezit. Lemasson passt de bal zonder na te denken. Potestia bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin onderschept slim de pass. Constantin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Constantin de bal. Angelillis bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin onderschept slim de pass. Ocando is nu in balbezit. Ocando draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Pietra 22%, Milano Villains 78%.
Levski Pietra - Milano Villains 4:0

48e minuut.
Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelillis is nu in balbezit. Ocando onderschept slim de pass. Ocando draait met de bal, schiet en ... Marchesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Milano Villains 5:0

59e minuut.
Casamassima bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamassima probeert naar een medespeler te passen. Ocando rent richting de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Milano Villains 6:0

62e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Jelassi onderschept slim de pass. Jelassi geeft een lange en hoge pass. Ocando springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Milano Villains 7:0

67e minuut.
Jelassi met een sublieme pass. Casamassima is nu in balbezit. Casamassima geeft de bal voor. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Milano Villains 8:0

68e minuut.
Jelassi kan de bal niet met de borst controleren. Jelassi met een sublieme pass. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando rent richting de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Berretti verovert de bal door een tackle van achteren. Rasori bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamassima begaat een overtreding. Casamassima krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Sõrmus met een snelle inworp. Jelassi speelt de bal door. Olivera is nu in balbezit. Constantin verovert de bal door een tackle van achteren. Constantin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Pietra - Milano Villains 9:0

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Sõrmus de bal onder controle te krijgen. Boella is nu in balbezit. Boella met een sublieme pass. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru haalt uit met een fantastische trap. Ağabəyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Ocando is nu in balbezit. Ocando haalt uit met een fantastische trap. Angelillis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Casamassima zal de hoekschop nemen. Marchesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Pietra 31%, Milano Villains 69%.
Levski Pietra - Milano Villains 9:0