Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirosecco Milano Villains
centro Tactiek Mike 4-2-4
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 27.6
outstanding Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
formidable Verdedigen average


2e minuut.
Casatis speelt de bal door. Angelillis is nu in balbezit. Maurizi verovert de bal door een tackle van achteren. Maurizi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Milano Villains 1:0

4e minuut.
Olivera is nu in balbezit. De Cola rent richting de bal. Angelillis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cola verovert de bal door een tackle van achteren. De Cola haalt uit met een fantastische trap. Marchesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
De Cola met een sublieme pass. Siena is nu in balbezit. Siena met een sublieme pass. De Cola bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cola draait met de bal, schiet en ... Marchesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Berretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Milano Villains 2:0

11e minuut.
Casatis passt de bal met de wreef. Maurizi speelt de bal door. Gallotta is nu in balbezit. De Cola bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Milano Villains 3:0

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Berretti de bal onder controle te krijgen. Abacciolo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cola onderschept slim de pass. De Cola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Milano Villains 4:0

15e minuut.
Gallotta probeert naar een medespeler te passen. Potestia is nu in balbezit. De Cola onderschept slim de pass. De Cola geeft een hoge lob. Siena maakt een snoekduik en kopt de bal. Marchesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Gallotta kopt de bal weg. Di Toma met een sublieme pass. Siena is nu in balbezit. Siena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De Cola kan de bal niet met de borst controleren. Gallotta probeert naar een medespeler te passen. Cosco met een sublieme pass. Siena heeft problemen om de bal te vangen. Siena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Maurizi probeert naar een medespeler te passen. Casatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Casatis passt de bal met de wreef. Siena is nu in balbezit. Siena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De Cola passt de bal zonder na te denken. Maurizi heeft problemen om de bal te vangen. Maurizi speelt de bal door. Siena bereikt de bal nog maar net als eerste. Siena haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Gallotta met een sublieme pass. Siena bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cola bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cola schiet op doel. Marchesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Cola is nu in balbezit. De Cola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Milano Villains 5:0

27e minuut.
Cosco rent richting de bal. Cosco passt de bal met de wreef. Siena bereikt de bal nog maar net als eerste. Siena draait met de bal, schiet en ... Angelillis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Siena geeft de bal voor. Potestia verovert de bal door een tackle van achteren. Gallotta rent richting de bal. Gallotta geeft de bal voor. Berretti kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Maurizi passt de bal in één keer door. Gallotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallotta passt de bal in één keer door. De Cola bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cola haalt uit met een fantastische trap. Marchesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Berretti geeft een hoge lob. Inworp. Casatis met een snelle inworp. Di Toma speelt de bal door. Maurizi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Marchesi trapt de bal weg van het doel. Maurizi kopt de bal weg. De Cola is nu in balbezit. De Cola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Siena geeft de bal voor. Gallotta kopt de bal weg. Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi schiet op doel. Marchesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Milano Villains 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 17%, Milano Villains 83%.
Tirosecco - Milano Villains 6:0

48e minuut.
Siena onderschept slim de pass. Siena passt de bal zonder na te denken. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi haalt uit met een fantastische trap. Marchesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Siena passt de bal zonder na te denken. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi passt de bal zonder na te denken. De Cola bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Milano Villains 7:0

55e minuut.
Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi geeft een lange en hoge pass. De Cola is nu in balbezit. De Cola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Milano Villains 8:0

58e minuut.
Gallotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi probeert naar een medespeler te passen. Gallotta met een sublieme pass. Siena bereikt de bal nog maar net als eerste. Siena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Maurizi heeft problemen om de bal te vangen. Cosco speelt de bal door. Gallotta met een sublieme pass. De Cola bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Maurizi verovert de bal door een tackle van achteren. Maurizi speelt de bal door. Siena rent richting de bal. Siena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Milano Villains 9:0

65e minuut.
Marchesi met een sublieme pass. Daar is De Cola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi is nu in balbezit. Maurizi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gallotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallotta probeert naar een medespeler te passen. De Cola is nu in balbezit. De Cola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Milano Villains 10:0

69e minuut.
Angelillis speelt de bal door. Gallotta heeft problemen om de bal te vangen. Gallotta probeert naar een medespeler te passen. De Cola bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siena is nu in balbezit. Siena schiet op doel. Marchesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Milano Villains 11:0

72e minuut.
Gallotta passt de bal met de wreef. Maurizi probeert naar een medespeler te passen. De Cola rent richting de bal. De Cola haalt uit met een fantastische trap. Maurizi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Di Toma met een sublieme pass. Maurizi speelt de bal door. Gallotta probeert naar een medespeler te passen. De Cola rent richting de bal. De Cola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Angelillis geeft een hoge lob. Inworp. Gallotta met een snelle inworp. Cosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosco geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Casatis probeert naar een medespeler te passen. Cosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi probeert naar een medespeler te passen. Siena heeft problemen om de bal te vangen. Siena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - Milano Villains 12:0

85e minuut.
Cosco passt de bal met de wreef. Casatis rent richting de bal. Casatis probeert naar een medespeler te passen. Siena heeft problemen om de bal te vangen. Siena draait met de bal, schiet en ... Marchesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 15%, Milano Villains 85%.
Tirosecco - Milano Villains 12:0