Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nottingham Forest Football Club Real Siffredi
Ranieri Tactiek 352
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.4 gemiddelde waardering 53.1
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Əlisoy probeert naar een medespeler te passen. Səfəroğlu rent richting de bal. Səfəroğlu met een sublieme pass. Daar is Waniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waniek haalt uit met een fantastische trap. Pintilie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hassanudin heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Minhoto passt de bal zonder na te denken. Milewski is nu in balbezit. Milewski passt de bal met de wreef. Ricchiceto geeft een hoge lob. Huber springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ghişoiu onderschept slim de pass. Səfəroğlu rent richting de bal. Dąbski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Səfəroğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

25e minuut.
Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński passt de bal in één keer door. Pilarski rent richting de bal. Przewoźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ... Rouspetr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Pilarski is nu in balbezit. Zieleziński verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleziński passt de bal in één keer door. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ... Rouspetr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Səfəroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Əlisoy rent richting de bal. Əlisoy passt de bal zonder na te denken. Waniek rent richting de bal. Waniek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pilarski probeert naar een medespeler te passen. Səfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfəroğlu passt de bal in één keer door. Waniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek schiet op doel. Pintilie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest Football Club 49%, Real Siffredi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nottingham Forest Football Club - Real Siffredi 0:0

68e minuut.
Əlisoy geeft een hoge lob. Petcu kan de bal niet met de borst controleren. Chávez is nu in balbezit. Chávez draait met de bal, schiet en ... Pintilie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest Football Club - Real Siffredi 1:0

69e minuut.
Huber met een sublieme pass. Przewoźniak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chávez. Chávez krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Zieleziński passt de bal zonder na te denken. Milewski is nu in balbezit. Milewski geeft een hoge lob. Huber maakt een snoekduik en kopt de bal. Rouspetr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nottingham Forest Football Club - Real Siffredi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest Football Club 45%, Real Siffredi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nottingham Forest Football Club - Real Siffredi 1:1