Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bertoi Team vinceratus
dif-3b Tactiek boom
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
25 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.4 gemiddelde waardering 46.3
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen redelijk


11e minuut.
de la Hoz is nu in balbezit. Canolli rent richting de bal. Pukkila verovert de bal door een tackle van achteren. Pukkila geeft de bal voor. Semrau maakt een snoekduik en kopt de bal. Brooking bokst de bal weg.

17e minuut.
Majdan kopt de bal weg. Klungelig pakt Canolli de bal. Canolli probeert naar een medespeler te passen. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Peñafiel met de inworp. Galinho is nu in balbezit. Kirchheim onderschept slim de pass. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Peñafiel met een snelle inworp. Galinho probeert de bal met de borst te controleren. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... Forkel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - vinceratus 1:0

33e minuut.
Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena onderschept slim de pass. Majdan begaat een overtreding. Lucena wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 51%, vinceratus 49%.
Bertoi Team - vinceratus 1:0

51e minuut.
Canolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Canolli geeft een lange en hoge pass. Daar is Kirchheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko draait met de bal, schiet en ... Forkel bokst de bal weg. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim schiet op doel. Forkel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - vinceratus 2:0

54e minuut.
Canolli speelt de bal door. Gnat is nu in balbezit. Gnat speelt de bal door. Daar is Kirchheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Galinho controleert de bal met de borst. Gnat rent richting de bal. Gnat speelt de bal door. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim schiet op doel. Forkel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bozhko rent richting de bal. Bozhko schiet op doel. Forkel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Gallego speelt de bal door. Zegna rent richting de bal. Zegna met een sublieme pass. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim schiet op doel. Forkel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - vinceratus 3:0

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Forkel niet meer kan verder spelen. Fina komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Doeltrap. Dwulicy komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegna onderschept slim de pass. Zegna passt de bal met de wreef. Gnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnat schiet op doel. Fina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - vinceratus 4:0

65e minuut.
Brokeš komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Dwulicy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mnakri komt het veld opgelopen. Ajata geeft een hoge lob. de la Hoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Byung begaat een overtreding. Uk-Byung krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Majdan onderschept slim de pass. Majdan geeft een hoge lob. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - vinceratus 5:0

75e minuut.
Daar is Kirchheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brokeš is nu in balbezit. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Brokeš rent richting de bal. Brokeš schiet op doel. Fina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - vinceratus 6:0

76e minuut.
Zegna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koitmets de bal. Zegna geeft een hoge lob. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim schiet op doel. Fina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Ajata probeert naar een medespeler te passen. Land geeft een lange en hoge pass. Brokeš kopt de bal weg. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kirchheim heeft problemen om de bal te vangen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim onderschept slim de pass. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 33%, vinceratus 67%.
Bertoi Team - vinceratus 6:0