Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuori Salerno redpenguins
433B Tactiek 352
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
51.5 gemiddelde waardering 59
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński geeft een hoge lob. Rimár is nu in balbezit. Rimár draait met de bal, schiet en ... Stępek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Peneda met een sublieme pass. Anghel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Słabosz. Słabosz krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Toso geeft de bal voor. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rimár. Rimár krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Rimár heeft problemen om de bal te vangen. Mihăilescu probeert naar een medespeler te passen. Dyzma geeft de bal voor. Tornell heeft problemen om de bal te vangen. Tornell schiet op doel. Vývoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell haalt uit met een fantastische trap. Vývoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - redpenguins 0:1

44e minuut.
Anghel is nu in balbezit. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneda rent richting de bal. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel haalt uit met een fantastische trap. Stępek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuori Salerno 42%, redpenguins 58%.
Fuori Salerno - redpenguins 0:1

46e minuut.
Łomiński passt de bal in één keer door. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel onderschept slim de pass. Anghel geeft een lange en hoge pass. Nawotczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Nawotczyński onderschept slim de pass. Nawotczyński passt de bal zonder na te denken. Rimár rent richting de bal. Rimár schiet op doel. Stępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuori Salerno - redpenguins 1:1

49e minuut.
Łomiński heeft problemen om de bal te vangen. Słabosz is nu in balbezit. Słabosz passt de bal in één keer door. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Vývoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Inworp. Lerga met een snelle inworp. Hiltl rent richting de bal. Tornell verovert de bal door een tackle van achteren. Tornell geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Daar is Mongillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mongillo passt de bal zonder na te denken. Słabosz met een sublieme pass. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Słabosz is nu in balbezit. Nikolovski begaat een overtreding. Słabosz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valter met een snel genomen vrije trap. Tornell rent richting de bal. Tornell haalt uit met een fantastische trap. Vývoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - redpenguins 1:2

75e minuut.
Rimár kopt de bal weg. Nawotczyński rent richting de bal. Dyzma begaat een overtreding. Dyzma krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Dyzma geeft een hoge lob. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiltl begaat een overtreding. Tornell wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Peneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneda speelt de bal door. Nawotczyński is nu in balbezit. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Mongillo geeft een lange en hoge pass. Vývoda speelt de bal door. Valter probeert naar een medespeler te passen. Mongillo rent richting de bal. Mongillo geeft een hoge lob. Vývoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuori Salerno 56%, redpenguins 44%.
Fuori Salerno - redpenguins 1:2