Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Screaming Shadows Provoloni
Ti schiaccio! Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
11% Spel op eigen helft 89%
65 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 19.4
formidabel Schieten slecht
formidabel Passen zwak
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Tokuç speelt de bal door. Prata geeft een lange en hoge pass. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas schiet op doel. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 1:0

3e minuut.
Baroncini rent richting de bal. Luzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Luzzi speelt de bal door. Erdas heeft problemen om de bal te vangen. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 2:0

6e minuut.
Adamoli kopt de bal weg. Klungelig pakt Arnau de bal. Arnau passt de bal in één keer door. Erdas rent richting de bal. Erdas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Liccaro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prata met een snelle inworp. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 3:0

9e minuut.
Prata met een snelle inworp. Adamoli met een sublieme pass. Arnau heeft problemen om de bal te vangen. Arnau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 4:0

10e minuut.
Erdas is nu in balbezit. Erdas speelt de bal door. Arnau is nu in balbezit. Arnau schiet op doel. Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 5:0

12e minuut.
Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau rent richting de bal. D`Aulerio is nu in balbezit. Arnau verovert de bal door een tackle van achteren. Arnau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Adamoli probeert naar een medespeler te passen. Arnau is nu in balbezit. Arnau passt de bal zonder na te denken. Luzzi rent richting de bal. Luzzi geeft de bal voor. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Liccaro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prata met de inworp. Erdas is nu in balbezit. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Erdas is nu in balbezit. Arnau rent richting de bal. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Liccaro de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luzzi neemt de hoekschop. Arnau springt en kopt de bal. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 6:0

17e minuut.
Klungelig pakt Tokuç de bal. Tokuç geeft een lange en hoge pass. Erdas rent richting de bal. Arnau rent richting de bal. Arnau draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 7:0

18e minuut.
Arnau met een sublieme pass. Erdas rent richting de bal. Erdas draait met de bal, schiet en ... Scordia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arnau geeft een lange en hoge pass. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erdas is nu in balbezit. Erdas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 8:0

20e minuut.
D`Aulerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Luzzi met een sublieme pass. Arnau is nu in balbezit. Arnau haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Franke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Erdas rent richting de bal. Erdas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 9:0

22e minuut.
Coana probeert naar een medespeler te passen. Prata speelt de bal door. Luzzi is nu in balbezit. Luzzi geeft een hoge lob. Erdas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 10:0

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Franke trapt de bal weg. Adamoli kopt de bal weg. Arnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau draait met de bal, schiet en ... Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 11:0

27e minuut.
Prata rent richting de bal. Prata geeft een lange en hoge pass. Arnau probeert naar een medespeler te passen. Erdas heeft problemen om de bal te vangen. Erdas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Adamoli heeft problemen om de bal te vangen. Adamoli met een sublieme pass. Erdas rent richting de bal. Erdas haalt uit met een fantastische trap. Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 12:0

29e minuut.
Adamoli rent richting de bal. Luzzi rent richting de bal. Luzzi geeft een lange en hoge pass. Erdas is nu in balbezit. Erdas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 13:0

31e minuut.
Inworp. Adamoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzzi geeft de bal voor. Arnau maakt een snoekduik en kopt de bal. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Adamoli geeft een lange en hoge pass. Scordia rent richting de bal. Erdas verovert de bal door een tackle van achteren. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 14:0

34e minuut.
Scordia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luzzi met een snelle inworp. Adamoli kan de bal niet met de borst controleren. Adamoli geeft een hoge lob. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 15:0

36e minuut.
Prata met een sublieme pass. Arnau rent richting de bal. Arnau met een sublieme pass. Erdas is nu in balbezit. Erdas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Luzzi met een snelle inworp. Adamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamoli geeft de bal voor. Erdas krijgt zijn hoofd ertegen. Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 16:0

39e minuut.
Inworp. Adamoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luzzi is nu in balbezit. Luzzi geeft de bal voor. Arnau maakt een snoekduik en kopt de bal. Franke bokst de bal weg. Daar is Liccaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas haalt uit met een fantastische trap. Franke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 17:0

40e minuut.
Prata onderschept slim de pass. Prata probeert naar een medespeler te passen. Arnau is nu in balbezit. Arnau draait met de bal, schiet en ... Franke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 18:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prata met de inworp. Adamoli geeft de bal voor. Arnau geeft een hoge lob. Bolia kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prata zal de hoekschop nemen. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Screaming Shadows 11%, Provoloni 89%.
Screaming Shadows - Provoloni 18:0

46e minuut.
Migali onderschept slim de pass. Prata geeft een hoge lob. Arnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 19:0

50e minuut.
Arnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau geeft een lange en hoge pass. Sione is nu in balbezit. Erdas onderschept slim de pass. Erdas schiet op doel. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Liccaro de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prata zal de hoekschop nemen. Erdas krijgt zijn hoofd ertegen. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Daar is Bolia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata passt de bal in één keer door. Erdas rent richting de bal. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Liccaro kopt de bal weg. Adamoli is nu in balbezit. Adamoli passt de bal met de wreef. Arnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 20:0

55e minuut.
Cazzulani speelt de bal door. Adamoli geeft de bal voor. Klungelig pakt Erdas de bal. Arnau rent richting de bal. Arnau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Baroncini kopt de bal weg. Solel bereikt de bal nog maar net als eerste. Solel geeft de bal voor. Erdas rent richting de bal. Erdas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 21:0

57e minuut.
Esposito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fulla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baroncini rent richting de bal. Arnau onderschept slim de pass. Arnau haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 22:0

58e minuut.
Prata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Adamoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamoli passt de bal in één keer door. Arnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
D`Aulerio kopt de bal weg. Adamoli probeert naar een medespeler te passen. Erdas heeft problemen om de bal te vangen. Erdas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 23:0

62e minuut.
Cazzulani rent richting de bal. Adamoli is nu in balbezit. Luzzi rent richting de bal. Luzzi geeft de bal voor. Erdas springt en kopt de bal. Franke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arnau is nu in balbezit. Arnau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
D`Aulerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Luzzi geeft een hoge lob. Erdas heeft problemen om de bal te vangen. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 24:0

66e minuut.
Scordia geeft een hoge lob. Daar is Collacchioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzzi rent richting de bal. Luzzi geeft de bal voor. Arnau springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Luzzi met een snelle inworp. Adamoli controleert de bal met de borst. Adamoli geeft een hoge lob. Erdas probeert de bal met de borst te controleren. Erdas schiet op doel. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Prata kopt de bal weg. Daar is Erdas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Liccaro ... Strafschop! Erdas raakt geblesseerd tijdens het duel. Erdas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erdas is nu in balbezit. Erdas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 25:0

69e minuut.
Esposito passt de bal in één keer door. Prata rent richting de bal. Prata passt de bal in één keer door. Daar is Erdas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Coana controleert de bal met de borst. Erdas is nu in balbezit. Erdas passt de bal in één keer door. Arnau is nu in balbezit. Arnau schiet op doel. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Franke probeert naar een medespeler te passen. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata geeft een hoge lob. Erdas is nu in balbezit. Erdas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Prata verovert de bal door een tackle van achteren. Prata geeft de bal voor. Erdas kopt de bal weg. Erdas rent richting de bal. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Franke trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prata met een snelle inworp. Adamoli met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 26:0

75e minuut.
Arnau is nu in balbezit. Arnau passt de bal zonder na te denken. Luzzi rent richting de bal. Luzzi geeft een lange en hoge pass. Erdas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 27:0

77e minuut.
Fuksa komt het veld opgelopen. Clemens komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sione geeft de bal voor. Adamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata speelt de bal door. Clemens rent richting de bal. Clemens passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Clemens de bal. Clemens geeft een hoge lob. Klungelig pakt Erdas de bal. Fuksa is nu in balbezit. Fuksa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 28:0

85e minuut.
Adamoli met een sublieme pass. Fuksa is nu in balbezit. Fuksa passt de bal zonder na te denken. Erdas rent richting de bal. Erdas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Provoloni 29:0

86e minuut.
Esposito rent richting de bal. Heiermann verovert de bal door een tackle van achteren. Prata probeert naar een medespeler te passen. Erdas rent richting de bal. Erdas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
D`Aulerio rent richting de bal. Fuksa onderschept slim de pass. Clemens is nu in balbezit. Clemens geeft de bal voor. Erdas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Screaming Shadows 11%, Provoloni 89%.
Screaming Shadows - Provoloni 29:0