Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florentiarossa Jonjio Team
modD5 Tactiek Mau
57% Balbezit 43%
13% Spel op eigen helft 87%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 28.2
zeer goed Schieten slecht
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Iagulli trapt de bal weg van het doel. Maldera kopt de bal weg. Daar is Betka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati schiet op doel. Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pinzone probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi rent richting de bal. Goto is nu in balbezit. Zorzenon rent richting de bal. Zorzenon geeft een hoge lob. Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avogari is nu in balbezit. Avogari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Jonjio Team 1:0

11e minuut.
Zorzenon geeft een lange en hoge pass. Răducioiu kopt de bal weg. Costa heeft problemen om de bal te vangen. Maldera is nu in balbezit. Maldera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Avogari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinzone verovert de bal door een tackle van achteren. Betka is nu in balbezit. Moscati onderschept slim de pass. Moscati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zorzenon kan de bal niet met de borst controleren. Maldera speelt de bal door. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati haalt uit met een fantastische trap. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Jonjio Team 2:0

18e minuut.
Pilloni rent richting de bal. Potrzebowski onderschept slim de pass. Potrzebowski met een sublieme pass. Moscati rent richting de bal. Moscati geeft de bal voor. Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski geeft een hoge lob. Avogari is nu in balbezit. Avogari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Jonjio Team 3:0

22e minuut.
Avogari maakt een snoekduik en kopt de bal. Iagulli met een sublieme pass. Goto kopt de bal weg. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zorzenon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenon speelt de bal door. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari schiet op doel. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Jonjio Team 4:0

28e minuut.
Răducioiu speelt de bal door. Maldera is nu in balbezit. Maldera passt de bal met de wreef. Zorzenon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Velthuizen is nu in balbezit. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski speelt de bal door. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Jonjio Team 5:0

33e minuut.
Maldera kopt de bal weg. Zorzenon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Răducioiu de bal. Moscati rent richting de bal. Moscati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moscati is nu in balbezit. Răducioiu is nu in balbezit. Moscati onderschept slim de pass. Moscati geeft de bal voor. Avogari maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Jonjio Team 6:0

36e minuut.
Klungelig pakt Jenőfi de bal. Zorzenon is nu in balbezit. Zorzenon speelt de bal door. Avogari rent richting de bal. Avogari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Răducioiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potrzebowski met de inworp. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati haalt uit met een fantastische trap. Iagulli bokst de bal weg. Avogari is nu in balbezit. Avogari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Jonjio Team 7:0

45e minuut.
Moscati passt de bal in één keer door. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski met een sublieme pass. Moscati rent richting de bal. Moscati draait met de bal, schiet en ... Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Jonjio Team 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 12%, Jonjio Team 88%.
Florentiarossa - Jonjio Team 8:0

47e minuut.
Velthuizen geeft een hoge lob. Moscati kopt de bal weg. Otec is nu in balbezit. Avogari verovert de bal door een tackle van achteren. Avogari draait met de bal, schiet en ... Iagulli bokst de bal weg. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Jonjio Team 9:0

48e minuut.
Pistritto probeert naar een medespeler te passen. Gambaretti heeft problemen om de bal te vangen. Avogari is nu in balbezit. Daar is Avogari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avogari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Avogari passt de bal in één keer door. Goto is nu in balbezit. Goto passt de bal zonder na te denken. Zorzenon is nu in balbezit. Zorzenon haalt uit met een fantastische trap. Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Avogari de bal. Avogari schiet op doel. Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Jonjio Team 10:0

59e minuut.
Zorzenon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenon probeert naar een medespeler te passen. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari schiet op doel. Na een snelle pass probeert Răducioiu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Jonjio Team 11:0

61e minuut.
Campitelli geeft een hoge lob. Zorzenon is nu in balbezit. Zorzenon met een sublieme pass. Moscati is nu in balbezit. Moscati draait met de bal, schiet en ... Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski met een sublieme pass. Răducioiu heeft problemen om de bal te vangen. Moscati rent richting de bal. Moscati schiet op doel. Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi passt de bal in één keer door. Re probeert naar een medespeler te passen. Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Avogari is nu in balbezit. Avogari draait met de bal, schiet en ... Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Moscati heeft problemen om de bal te vangen. Moscati geeft de bal voor. Klungelig pakt Pinzone de bal. Zorzenon is nu in balbezit. Zorzenon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Moscati passt de bal zonder na te denken. Avogari rent richting de bal. Avogari passt de bal in één keer door. Moscati heeft problemen om de bal te vangen. Moscati draait met de bal, schiet en ... Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iagulli speelt de bal door. Goto kopt de bal weg. Moscati is nu in balbezit. Moscati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iagulli met een harde bal richting middenveld. Zorzenon kopt de bal weg. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Iagulli trapt de bal weg. Daar is Re, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorzenon probeert naar een medespeler te passen. Avogari rent richting de bal. Avogari draait met de bal, schiet en ... Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Velthuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Velthuizen passt de bal met de wreef. Maldera heeft problemen om de bal te vangen. Maldera geeft een hoge lob. Avogari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zorzenon rent richting de bal. Zorzenon speelt de bal door. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari haalt uit met een fantastische trap. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Jonjio Team 12:0

83e minuut.
Răducioiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potrzebowski met de inworp. Maldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Avogari onderschept slim de pass. Zorzenon speelt de bal door. Avogari rent richting de bal. Avogari schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pinzone de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Potrzebowski zal de hoekschop nemen. Pinzone controleert de bal met de borst. Zorzenon rent richting de bal. Zorzenon draait met de bal, schiet en ... Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Potrzebowski geeft de bal voor. Otec controleert de bal met de borst. Avogari rent richting de bal. Avogari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Jonjio Team 13:0

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Iagulli niet meer kan verder spelen. Horka komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Pinzone is nu in balbezit. Pinzone geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zorzenon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maldera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 14%, Jonjio Team 86%.
Florentiarossa - Jonjio Team 13:0